Επικυρώθηκε η βαθμολογία, αλλά όχι για Ξάνθη και Πανθρακικό! Τι ψήφισαν οι ΠΑΕ της Θράκης…

Στην επικύρωση της βαθμολογίας μέχρι την 5η θέση του πρωταθλήματος, προχώρησε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League κατά την συνεδρίασή του το μεσημέρι της Τετάρτης (13/5).

Όπως έγινε γνωστό, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ζήτησε να μην προχωρήσει η επικύρωση, μια και εκκρεμούν υποθέσεις στην Δικαιοσύνη, ωστόσο, η πρόταση δεν… πέρασε και για τον λόγο αυτό, η διοργανώτρια αρχή… επιβεβαίωσε τη βαθμολογία για τις πρώτες πέντε ομάδες του πίνακα.

Υπέρ της επικύρωσης τάχθηκαν και οι δύο ΠΑΕ της Θράκης, Skoda Ξάνθη και Πανθρακικός. Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι οι δικές τους θέσεις στην κατάταξη δεν επικυρώθηκαν, αφού η μερική επικύρωση αφορούσε μόνο την ανάδειξη του  πρωταθλητή και τις τέσσερις επόμενες θέσεις.

Αυτό σημαίνει πως τα play offs μπορούν να ξεκινήσουν κανονικά και η σέντρα θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαΐου, όπου ο Ατρόμητος παίζει με τον ΠΑΟΚ και ο Αστέρας Τρίπολης φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση της διοργάνωσης αναφέρεται:

«Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Επικυρώθηκαν κατά πλειοψηφία οι θέσεις 1-5 του βαθμολογικού πίνακα αγωνιστικής περιόδου 2014-2015. Υπέρ της αναβολής της επικύρωσης του συνόλου του βαθμολογικού πίνακα ψήφισε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενώ λευκό ψήφισε η ΠΑΕ Παναιτωλικός. Απουσίαζε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

2/ Εγκρίθηκε ομόφωνα το Αγωνιστικό και Τηλεοπτικό Πρόγραμμα των Play Offs 2014-2015».