Μεγάλη επιτυχία στην 7η Τριεθνή Συνάντηση Ποδηλατιστών στην Αδριανούπολη

Πραγματοποιήθηκε για άλλη μια χρονιά με ρεκόρ συμμετοχών η 7η Τριεθνής Συνάντηση Ποδηλατιστών στην Αδριανούπολη Τουρκίας.

Πάνω από 700 ποδηλάτες από Ελλάδα-Τουρκία και Βουλγαρία ήταν εκεί στην μεγάλη ποδηλατική γιορτή. Η εκδήλωση γίνεται κάθε χρόνο και αποσκοπεί στην σύσφιξη των σχέσεων των γειτονικών μας χωρών μέσα από την κοινή ενασχόληση με την ποδηλασία. Συμμετείχαν όλοι όσοι αγαπούν την ποδηλασία ανεξαρτήτως ηλικίας και τύπο ποδηλάτου.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις από τις τρεις χώρες, κλήρωση ποδηλατικών δώρων, ποδηλατικό γύρο της πόλης και προσφορά φαγητού για όλους τους συμμετέχοντες.

O πρόεδρος του Ρήσου Ορεστιάδας Χρήστος Λεβέντης σχολίασε χαρακτηριστικά στο Ράδιο Έβρος:

Ο ΠΑΣ Ορεστιάδας Ρήσος το σαββατοκύριακο που πέρασε συμμετείχε με το αθλητικό του τμήμα στο Πρωτάθλημα Μακεδονίας-Θράκης Δρόμου 2015 στην Ξάνθη και στην Κομοτηνή, καθώς και στην 7η Τριεθνής Συνάντηση Ποδηλατιστών 2015 στην Αδριανούπολη.Επιθυμία μας είναι να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας σε όλες τις δράσεις τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε πολιτιστικό επίπεδο, ως ο ακριτικότερος ποδηλατικός σύλλογος της χώρας μας. Σκοπός μας είναι η διάδοση του ποδηλάτου σε όλα τα επίπεδα και σε όλες τις ηλικιακές ομάδες. Ως πρόεδρος θέλω να ευχαριστήσω θερμά κατ’αρχήν όλα τα θεσμικά μέλη του συλλόγου για την προσπάθεια που κατέβαλαν για να διεκπεραιωθούν όλα αυτά, τα τακτικά μέλη και τους φίλους του ”ΡΗΣΟΣ” που μας συμπαραστέκονται με την φιλική τους και καλοπροαίρετη διάθεση και βοηθούν τον σύλλογο στις δραστηριότητες του. Επιθυμία του χρόνου είναι όπως έχω πει εδώ και καιρό να πραγματοποιηθεί η συνάντηση στην Ορεστιάδα μιας και είμαστε η μοναδική Ευρωπαϊκή χώρα που πρεσβεύουμε επίσημα την Ευρώπη από τις τρεις. Φέτος όμως έχουμε τον επίσημο διασυλλογικό αγώνα ποδηλασίας μια μεγάλη ποδηλατική εκδήλωση για την πόλη μας στις 04/10/2015 υπό την αιγίδα της ΕΟΠ και της ΕΠΣΜΑΘ. Θεωρώ ότι είναι ένα στοίχημα για την πόλη μας και για τον ποδηλατικό μας σύλλογο να αποδείξουμε τι επιπλέον δυνατότητες οργανωτικές έχουμε σε ανοικτό χώρο και ειδικότερα σε έναν τέτοιο αγώνα που γίνετε για πρώτη φορά στην πόλη μας.