Η επίσημη ανακοίνωση του Εθνικού για την ακύρωση των εκλογών στο ΤΑΑ

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε ο ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης για την ακύρωση της Γενικής Συνέλευσης για τον απολογισμό και την ανάδειξη νέας διοίκησης στο Τμήμα Αμειβομένων Αθλητών Πετοσφαίρισης.

Η ανακοίνωση αναφέρεται φυσικά στην επίσημη εκδοχή και όχι στα παρασκήνια που συνόδευσαν αυτήν την ακύρωση, ενώ δεν προσδιορίζει το πότε θα διεξαχθεί η Γενική Συνέλευση. Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΜΓΣ Εθνικός αναφέρει τα εξής:

Ο Μ.Γ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ ανακοινώνει ότι η πρόσκληση για Γενική Συνέλευση των μελών του συλλόγου την Δευτέρα 11 Μαΐου 2015 δεν κατέληξε στον ορισμό μελών Διοικητικής Επιτροπής του ΤΑΑ Πετοσφαίρισης για την περίοδο 2015-2016.    Αιτία ήταν η απουσία για λόγους υγείας του προέδρου του ΤΑΑ το τελευταίο διάστημα με αποτέλεσμα την μη ολοκλήρωση του οικονομικού απολογισμού από το ΤΑΑ και κατά συνέπεια την αδυναμία ολοκλήρωσης της έκθεσης της εξελεγκτικής επιτροπής που αφορά τον οικονομικό απολογισμό του ΤΑΑ Πετοσφαίρισης για την περίοδο 2014-2015. Η γενική συνέλευση θα επαναπρογραμματισθεί μετά την ολοκλήρωση της έκθεσης της εξελεγκτικής επιτροπής.