Φήμες για κυπριακό ενδιαφέρον από τον ΑΠΟΕΛ για την απόκτηση του Ιγκορ

Ο Ιγκορ ντε Σόουζα δεν αποτελεί απλά την αιχμή του δόρατος του Πανθρακικού τις τελευταίες δύο αγωνιστικές περιόδους. Ο Βραζιλιάνος αποτελεί πλέον και τον πρώτο σκόρερ στην ιστορία της ομάδας στην Super League.

Σε ηλικία 35 ετών, έχει συμβόλαιο για ακόμα έναν χρόνο με την ομάδα της Κομοτηνής και σε ερώτημα αν μπορεί να συνεχίσει σε αυτήν την ηλικία, απάντησε στο gazzetta: “Έτσι πιστεύω. Βέβαια, το αν θα συνεχίσω να παίζω θα φανεί από τα αποτελέσματα και θα το αποφασίσω όταν έρθει η ώρα”.

Σε ερώτημα αν μετά την ολοκλήρωση μίας καλής σεζόν, έχει προτάσεις από άλλες ομάδες, απάντησε: “Όχι, δεν έχω κάποια πρόταση. Έχω ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο με τον Πανθρακικό, αλλά και πάλι μέχρι τώρα δεν έχει εκφράσει κάποια ομάδα ενδιαφέρον”.

Ωστόσο πληροφορίες που έφτασαν στα αυτιά του ThrakiSportS ανέφεραν κυπριακό ενδιαφέρον για τον Ιγκόρ. Οι συγκεκριμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι… “σκανάρεται” εδώ και καιρό από τον ΑΠΟΕΛ και δεν αποκλείεται να κατατεθεί επίσημη πρόταση για την απόκτησή του.

Ουδείς γνωρίζει ποια θα είναι η απόφαση της διοίκησης του Πανθρακικού. Είναι δεδομένο ότι λόγω της μη αδειοδότησης, που επιφέρει περιορισμούς στις μεταγραφές, κρίνεται δύσκολο να υπάρξουν αποδεσμεύσεις και παίκτες που ενώ έχουν συμβόλαιο, θα αποχωρήσουν.

Ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε τις αποκαλύψεις ότι η άδεια στον Πανθρακικό δεν δόθηκε για ένα ποσό της τάξεως των 50.000 ευρώ που μπορούσε μάλιστα να καλυφθεί με 20.000 ευρώ, δημοσιεύματα που δεν διαψεύστηκαν ποτέ. Οπότε αν υπάρχει καλή πρόταση, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί…