Δεν γέμιζε το Καραϊσκάκη αλλά ζητάει άλλα 15.000 εισιτήρια για τον τελικό με την Ξάνθη ο Ολυμπιακός!

Μπορεί μόλις το μεσημέρι της Δευτέρας να έγινε γνωστό ότι ο Ολυμπιακός θα λάβει 25.500 εισιτήρια για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με την Ξάνθη και η Skoda 5.500 αλλά μόλις ένα 24ωρο μετά άρχισαν τις διαρροές από τον Πειραιά ότι είναι… λίγα.

Ενώ όλη τη χρονιά η ομάδα του Ολυμπιακού σπανίως αγωνιζόταν σε γεμάτο Στάδιο Καραϊσκάκη, οι ιθύνοντες των ερυθρολεύκων επισημαίνουν ότι τα εισιτήρια για τον τελικό που θα γίνει το Σάββατο 23/5 στο ΟΑΚΑ είναι λίγα.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, αξίωσαν άλλα 14.500 εισιτήρια ώστε συνολικά η ΠΑΕ Ολυμπιακός να λάβει και να διαθέσει στους οπαδούς της συνολικά 40.000 εισιτήρια.

Στον Πειραιά, άγνωστο για ποιο λόγο, υπάρχει η πεποίθηση ότι στον τελικό με την Ξάνθη θα πάει στο Μαρούσι υπερδιπλάσιος κόσμος από όσον πήγαινε στο Καραϊσκάκη, που είναι στο Νέο Φάληρο, δηλαδή στην περιοχή όπου βρίσκεται ο κύριος όγκος των οπαδών του Ολυμπιακού.

Ίσως οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού να πιστεύουν ότι η παρουσία σε τελικό αποτελεί από μόνη της σημαντικό παράγοντα για να οδηγήσει τον κόσμο στο γήπεδο, έστω και στην άλλη άκρη της Αθήνας. Πάντως, εφόσον ζητήσουν κάτι τέτοιο, το πιθανότερο είναι το αίτημα να ικανοποιηθεί καθώς  το ΟΑΚΑ είναι αρκετά μεγάλο και μπορεί κάλλιστα να καλύψει αυτές τις ανάγκες.