Τρέμει από τώρα την Ξάνθη και… για αυτό δεν έπαιξε μπάλα στην Κρήτη ο Ολυμπιακός

Μπορεί ο Λουτσέσκου να δικαιολόγησε τους παίκτες του υποστηρίζοντας ότι είχαν το μυαλό τους στο ιστορικό ματς του τελικού του κυπέλλου, αλλά φαίνεται ότι κάτι τέτοιο ισχύει και για τους ποδοσφαιριστές του (αρκετά πιο χορτασμένου) Ολυμπιακού.

Άλλωστε, δεν το λέμε εμείς αυτό. Το είπε ο ίδιος ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Σάββας Θεοδωρίδης μετά την αποκαρδιωτική εμφάνιση των ερυθρολεύκων στην Κρήτη και την ισοπαλία με τον Πλατανιά, ένα αποτέλεσμα βέβαια που ανέμεναν οι… πάντες.

«Έληξε το ματς ισόπαλο, δεχτήκαμε ένα αυτογκόλ, δεν πρέπει να τρώμε τέτοια γκολ, έπρεπε να γίνουν θαύματα για να πέσει ο Πλατανιάς, ο αντίπαλος έπαιξε πιο συγκεντρωμένα. Οι παίκτες του Ολυμπιακού μου έδωσαν την εντύπωση ότι είχαν στο μυαλό τους στον τελικό Κυπέλλου, εγώ όμως θέλω να κερδίζουμε τους πάντες και τα πάντα και για αυτό δεν είμαι ευχαριστημένος απόψε», σχολίασε ο κ. Θεοδωρίδης.

Και πρόσθεσε: «Θέλω πάντα οι παίκτες να είναι συγκεντρωμένοι. Ίσως είναι καλό που έγινε τώρα αυτό και όχι στον τελικό, πρέπει όμως να συγκεντρωθούμε. Εμείς φορτσάραμε προς το τέλος αλλά δεν είναι αυτός ο Ολυμπιακός που θέλω εγώ. Πρέπει να συνετιστούν οι παίκτες και να κοιτάξουν πως θα κερδίζουν στο Κύπελλο για να ολοκληρωθεί η χρονιά πολύ καλά. Δεν είναι εύκολα τα παιχνίδια, πρέπει να δουλέψουν πολύ σκληρά».