Ακυρώθηκε η Γενική Συνέλευση του Εθνικού! Παραπέμπονται στο μέλλον οι εκλογές…

Νέα διοίκηση στο πολύπαθο τμήμα βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης περιμέναμε το βράδυ της Δευτέρας, καθώς είχε προγραμματιστεί η επαναληπτική Γενική Συνέλευση για τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό της χρονιάς που πέρασε (που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον) και την εκλογή νέων μελών στο πενταμελές σχήμα.

Ωστόσο νέα διοίκηση δεν υπάρχει! Και δεν υπάρχει (συνεχίζει προφανώς η παλιά) γιατί πολύ απλά η Έκτακτη Γενική Συνέλευση ακυρώθηκε, αν και πάνω από 40 οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη του Εθνικού έσπευσαν το απόγευμα της Δευτέρας στην αίθουσα του 3ου ορόφου του Εμπορικού Επιμελητηρίου Αλεξανδρούπολης.

Επισήμως, η Γενική Συνέλευση υπό την προεδρία του προέδρου του Ερασιτέχνη Μανόλη Βουκουρεσλή (στην φωτό αρχείου προεδρεύει σε παλιότερη συνέλευση) δεν προχώρησε στην συζήτηση των θεμάτων που είχαν οριστεί στην ημερήσια διάταξη διότι δεν παραβρέθηκε ο πρόεδρος του απερχόμενου ΤΑΑ Γιάννης Τζίμας. Ο ίδιος έστειλε μια επιστολή και εξήγησε ότι το γνωστό πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί δεν του επιτρέπει να παραβρεθεί και ζήτησε χρόνο για να ετοιμάσει τον απολογισμό της διοίκησής του.

Απόντος του προέδρου του ΤΑΑ, ήταν φυσιολογικό να μην μπορεί να γίνει διοικητικός και οικονομικός απολογισμός. Άλλωστε υπάρχουν πολλά που οφείλουν να απαντηθούν σε σχέση με όσα συνέβησαν στην διάρκεια της φετινής χρονιάς, αλλά και των προηγούμενων, με αποτέλεσμα να φτάσουμε στις κωμικοτραγικές καταστάσεις με την παρατεταμένη αποχή των παικτών που διεκδικούσαν τα δεδουλευμένα τους.

Ανεπισήμως, πάντως, λέγεται ότι οι πραγματικοί λόγοι αυτής της ακύρωσης της Γενικής Συνέλευσης έχουν να κάνουν με τις δικαστικές εμπλοκές που αποκαλύφθηκαν την Κυριακή και την ύπαρξη ακόμα και εξωδίκου.  Άλλωστε, το πρόβλημα υγείας του Γιάννη Τζίμα ήταν γνωστό εδώ και καιρό και σε κάθε περίπτωση το ήξεραν όλοι όταν το ΔΣ του Ερασιτέχνη Εθνικού αποφάσιζε εσπευσμένα για δικούς του λόγους να προχωρήσει στην σύγκλιση Γενικής Συνέλευσης, ένα μήνα νωρίτερα σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

Πλέον θα περάσουν κάποιες μέρες, στην διάρκεια των οποίων θα δοθεί η ευκαιρία στην Εξελεγκτική Επιτροπή του Εθνικού να ελέγξει τα διάφορα παραστατικά και κυρίως να απαντήσει στο μεγάλο ερώτημα που είναι: σε ποιους και τι ποσά χρωστάει ο σύλλογος. Είναι ένα ερώτημα που οφείλει έτσι κι αλλιώς να γνωρίζει η νέα διοίκηση, όποια και αν είναι αυτή, ώστε να μπορέσει να κάνει τον προγραμματισμό της ενόψει της δύσκολης νέας σεζόν.

Υπενθυμίζεται ότι αυτά τα στοιχεία είναι που ζητούσε και ο Απόστολος Τσιπίδης, ο οποίος είχε χαρακτηριστεί ως μέγας χορηγός της ομάδας και πρόθυμος να αναλάβει σημαντικό ρόλο σε αυτήν, αλλά επειδή δεν του δόθηκαν, απέσυρε το ενδιαφέρον του, διευκρινίζοντας όμως ότι είναι πρόθυμος να βοηθήσει ξανά συζητώντας με τους ιθύνοντες του συλλόγου όταν του παρασχεθούν. Υπενθυμίζεται ότι όπως εκφράστηκε και μέσα από ευχαριστήριες ανακοινώσεις του ΤΑΑ Εθνικός αλλά και του Σάκη Μουστακίδη, ο Τσιπίδης ήταν ο άνθρωπος που βοήθησε τους τελευταίους μήνες ώστε να μπορέσει να ολοκληρώσει την σεζόν ο Εθνικός.

Ο Απόστολος Τσιπίδης με επιστολή που απέστειλε στο ThrakiSportS το μεσημέρι, πριν δηλαδή την ακύρωση της Γενικής Συνέλευσης, ανέφερε τα εξής:

“Ευχή και επιθυμία μου είναι να βρεθεί η χρυσή τομή, η αποδεκτή λύση για το βόλλεϊ του Εθνικού, ωστε η ομαδα να προχωρησει εκει που της αξιζει. Καθε τι αλλο θα ειναι μονο κακο για το συλλογο. Να παραμεριστουν εγωισμοι και να μπει σε παγο για λιγο το παρελθον, και να κοιταξουν ολοι μαζι στο αυριο της ομαδος. Πλεον εχει γινει γνωστο οτι δεν θελω να αναμειχθω στα κοινα του επομενου ΤΑΑ και ο μονος τομεας που με ενδιαφερει ειναι το ποδοσφαιρο του Εθνικου. Γι αυτο ευχομαι ολα να πανε καλα στο βόλλει και να τελειώσει αισια αυτο το κακοπαιγμενο σηριαλ”.