Το “σωθήκαμε” του Ρόκα και όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου για το μέλλον του στην Κομοτηνή

“Ουφ, σωθήκαμε!”. Με την φράση αυτή ξεκίνησε την συνέντευξη Τύπου ο Μάνουελ Ρόκα, μετά τη νίκη του Πανθρακικού επί της Skoda Ξάνθη και την παραμονή της ομάδας στην Super League.

Ο Ρόκα εμφανίστηκε… βρεγμένος, από τα μπουγελώματα που προηγήθηκαν κατά τους πανηγυρισμούς. Μάλιστα κάποιος τον έλουσε με νερά ενώ μιλούσε στην κάμερα της Nova και μοιραία δεν είχε στεγνώσει μέχρι την στιγμή που ήρθε στην αίθουσα Τύπου.

“Βάλαμε ένα στοίχημα και το πιστέψαμε, αν και μας είχαν πριν ένα μήνα οι περισσότεροι πεσμένους”, σχολίασε αρχικά ο ισπανός τεχνικός, που μόνο καλά λόγια είχε να πει για τους παίκτες του αλλά και για την παρουσία του κόσμου. Έσπευσε ωστόσο να τονίσει:

“Σήμερα λειτούργησε το μια πόλη, μια ομάδα, αλλά δεν πρέπει να μείνουμε στο μια πόλη μια ομάδα μόνο στο youtube, πρέπει να το κάνουμε πράξη όπως στην Αγγλία ή στην Γερμανία. Δεν βάζω την Ισπανία μέσα, γιατί και εκεί τα πράγματα είναι σαν την Ελλάδα”.

Σε ερώτηση τέλος, για το αν θα συνεχίσει στην ομάδα, άφησε εντελώς ανοιχτό το θέμα είτε της παραμονής είτε της φυγής, καθώς όλο αυτό το διάστημα προείχε η σωτηρία της ομάδας και δεν έχει γίνει καμία συζήτηση για το θέμα με την διοίκηση.