Οι 15 νικητές που κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για τον μεγάλο αγώνα Πανθρακικός – Skoda Ξάνθη

Ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου ο διαγωνισμός του ThrakiSportS για τις 15 (τόσες εξασφαλίσαμε τελικά, δέκα περισσότερες από όσες αρχικά είχαμε ανακοινώσει) διπλές προσκλήσεις για τον αγώνα Πανθρακικός – Skoda Ξάνθη που θα διεξαχθεί στις 19:00 της Κυριακής (10 Μαΐου) στο ΔΑΚ Κομοτηνής, στο πλαίσιο της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής της Super League.

Οι 15 νικητές (όλοι έχουν ειδοποιηθεί και με μήνυμα) καλούνται να βρίσκονται έξω από την κεντρική είσοδο του ΔΑΚ Κομοτηνής στις 16:00 το απόγευμα της Κυριακής, δηλαδή τρεις ώρες πριν την έναρξη του ματς, προκειμένου να παραλάβουν τις προσκλήσεις τους. Παράκληση οι νικητές να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα για την διασταύρωση των στοιχείων τους, αλλά και καθώς θα είναι απαραίτητη για την είσοδο στο γήπεδο.

Στην συνέχεια, αφού παραλάβει την πρόσκλησή του, ο κάθε νικητής του διαγωνισμού του ThrakiSportS θα μπορέσει παρέα με έναν φίλο ή μια φίλη του να εισέλθει στο γήπεδο ό,τι ώρα αυτός επιθυμεί για να παρακολουθήσει τον μεγάλο αγώνα. Θερμή παράκληση επίσης, αν κάποιος από τους 15 τυχερούς δεν μπορεί ή δεν σκοπεύει να παραλάβει την πρόσκληση, να μας ειδοποιήσει έγκαιρα προκειμένου να δοθεί σε άλλους επιλαχόντες αναγνώστες που δεν στάθηκαν τόσο τυχεροί στην κλήρωση.

Οι 15 τυχεροί νικητές είναι:

 1. Νίκος Γιαννακόπουλος
 2. Βένια Τσότσολα
 3. Κωνσταντίνος Βαϊραμίδης
 4. Στέφανος Τοψης
 5. Αναστασία Καραγιαννίδου
 6. Νίκος Καλαϊτζόγλου
 7. Κυριακος Ιωαννίδης
 8. Κώστας Πέτρογλου
 9. Δωρής Καραμανλής
 10. Μαρία Κωστακίδου
 11. Γιώργος Μυλωνάς
 12. Ζωή Πανδρεμενίδου
 13. Νικόλαος Γιαννακίδης
 14. Δημήτριος Ψαλτόπουλος
 15. Χρήστος Δέλτσος