Ξαφνικό πρόβλημα με Τσουμάνη στον Πανθρακικό! Αναλυτικά οι «εκλεκτοί» του Ρόκα για τον… τελικό με την Ξάνθη

Ο Πανθρακικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της 34ης αγωνιστικής της Super League ΟΠΑΠ, με αντίπαλο τη Skoda Ξάνθη.

Η ομάδατης Κομοτηνής έκανε την τελευταία της προπόνηση το Σάββατο το πρωί στις αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου, με τους ποδοσφαιριστές να είναι έτοιμοι για το πιο κρίσιμο παιχνίδι της φετινής σεζόν, που θα κρίνει και το αν θα επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής στην κατηγορία.

Ο Μάνουελ Ρόκα δεν μπορεί να υπολογίζει για το εν λόγω ματς τους Πάπε Εμπόου, Ρομέου Ντος Σάντος Κοραντίνι και Νίκολα Ντιγκινί, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει κάρτες και θα εκτίσουν την τιμωρία τους, ενώ και ο Νίκος Τσουμάνης δε θα είναι στη διάθεση του προπονητή του Πανθρακικού, καθώς ανέβασε ξαφνικά πυρετό και αποκλείστηκε από την αποστολή.

Όσον αφορά το πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης της ομάδας , αυτή άρχισε με ζέσταμα και ασκήσεις φυσικής κατάστασης, με τους ποδοσφαιριστές στη συνέχεια να δουλεύουν υπό τις οδηγίες της τεχνικής ηγεσίας στο κομμάτι της επιθετικής τακτικής και σε στημένες φάσεις και τελειώματα.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μάνουελ Ρόκα ανακοίνωσε τα ονόματα των 19 παικτών που απαρτίζουν την αποστολή της ομάδας, οι οποίοι από σήμερα θα αποσυρθούν σε ξενοδοχείο της Κομοτηνής, όπου και θα διανυκτερεύσουν, ενόψει του αυριανού κρίσιμου αγώνα.

Αναλυτικά η αποστολή του Πανθρακικού:

Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Μπαϊκαρά, Παπαγεωργίου, Ζδράβος, Μελίσσης, Ποτουρίδης, Βιγιαφάνε, Χρήστου, Σερφά, Μεχία, Ηλίάδης, Σέτι, Τζάνης, Κάσες, Ροτζέριο, Χασομέρης, Μπάλντα, Ιγκόρ.