Δύο συσκέψεις την Δευτέρα για τον τελικό Κυπέλλου Ολυμπιακού – Ξάνθης

Για την Δευτέρα έχουν οριστεί στο ΟΑΚΑ δύο συσκέψεις μεταξύ της ΕΠΟ, των ανθρώπων του Ολυμπιακού Σταδίου αλλά και των εκπροσώπων των δύο φιναλίστ, του Ολυμπιακού και της Ξάνθης, αναφορικά με τον τελικό του Κυπέλλου.

Αρχικά, στις 12.30 το μεσημέρι η αρμόδια επιτροπή για τον θεσμό του Κυπέλλου υπό τον κομοτηναίο πρόεδρό της Μάνο Γαβριηλίδη θα συναντηθεί με τους ιθύνοντες του ΟΑΚΑ, παρόντων και εκπροσώπων των δύο ομάδων. Εκεί θα γίνει μία κουβέντα που θα αφορά στα μέτρα τάξης και την ασφάλεια του αγώνα, παρόντων προφανώς και εκπροσώπων από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Στην συνέχεια θα υπάρξει και 2η σύσκεψη, πιο εκτενής, αναφορικά με το πόσα εισιτήρια θα πάρει ο κάθε σύλλογος, αν και πιθανότατα αυτό θα έχει ξεκαθαρίσει νωρίτερα, από την πρώτη σύσκεψη. Πιο συγκεκριμένα, τρεις ώρες μετά την πρώτη σύσκεψη (περίπου στις 15:30) θα ακολουθήσει νέα αναφορικά με τις λεπτομέρειες του αγώνα ανάμεσα στους εκπροσώπους των δύο ομάδων και φυσικά της ΕΠΟ.

Ίσως χρειαστεί και μία τρίτη, τις επόμενες μέρες, για την οριστικοποίηση των μέτρων τάξης, αλλά αυτό θα συμβεί πλησιάζοντας προς τον τελικό και ανάλογα με τις εκτιμήσεις των αρμόδιων αρχών.

Την ΠΑΕ Ολυμπιακός αναμένεται να εκπροσωπήσουν ο αντιπρόεδρος Σάββας Θεοδωρίδης και ο Τάκης Αγραφιώτης, όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις ενώ η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη θα εκπροσωπηθεί από τον πρόεδρο Άρη Πιαλόγου, ενώ ενδέχεται να βρεθεί στην σύσκεψη και ένας (ή περισσότεροι) εκ των Νίκου Επιτρόπου, Γιάννη Παπαδημητρίου ή Γιώργου Κασναφέρη.