Καταγγελία Λούνα κατά της διοίκησης του ΑΟ Ορεστιάδας για (μόλις) 1.310 ευρώ!!!

Το ποτήρι ξεχείλισε για τον Λούνα, που όπως ο ίδιος καταγγέλλει στο volleynews, δεν έχει λάβει ακόμα τα χρήματα που του υποσχέθηκε η διοίκηση του ΑΟ Ορεστιάδας πριν του εκδώσει το αεροπορικό εισιτήριο επιστροφής στη Βραζιλία.

Το χρέος του συλλόγου προς τον αθλητή φτάνει τα… 1310 ευρώ, ποσό μικρό για να αφήσει η ομάδα τον παίκτη να καταφύγει στην FIVB. Όμως κάτι τέτοιο φαίνεται ότι έχει ήδη γίνει, καθώς ο Βραζιλιάνος δεν μπορεί να επικοινωνήσει του τους ανθρώπους της Ορεστιάδας.

Αναλυτικά, όσα φέρεται να δήλωσε ο Βραζιλιάνος, ο κορυφαίος ίσως παίκτης του ΑΟ Ορεστιάδας στην φετινή της προσπάθεια στην επιστροφή της στην Volley League, έχουν ως εξής:

«Στις 9/4/2015 είχα μια συνάντηση με την γραμματέα του συλλόγου κα Μαρίνα Κοιτσίδου και τον πρόεδρο κ. Γιώργο Τσολακίδη.
Μου αγόρασαν ένα αεροπορικό εισιτήριο για τις 13/4/2015 και μου είπαν ότι μέχρι τότε θα είχαν καταβληθεί όλα τα χρήματα που μου οφείλονται.
Αυτό όμως δεν έγινε και προσπάθησα να αλλάξω το εισιτήριο ,  για να παραμείνω περισσότερο προκειμένου να πάρω τα χρήματα μου. Ωστόσο δεν ήταν δυνατό να αλλάξει και ο σύλλογος  μου είπε ότι δεν αναλαμβάνει την ευθύνη αν έχανα την πτήση.
Στη συνέχεια μου είπαν ότι θα στείλουν τα χρήματα με Western Union σε μία εβδομάδα.  Όμως ο χρόνος περνά και ζητώ από την ελληνική ομοσπονδία να ζητήσει από το σωματείο να πληρώσει τα χρήματα που μου οφείλονται.
Προσπάθησα να επικοινωνήσω αρκετές φορές με την διοίκηση της Ορεστιάδας, αλλά δεν μου απάντησε. Εγώ έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου για την ομάδα. Δεν ξέρω αν γυρίσω για να παίξω πάλι στην Ορεστιάδα, αλλά δεν θα ξεχάσω την πόλη, του φίλους μου και τους οπαδούς!», δήλωσε ο παίκτης.