«Χρυσός» ο Καραβέτης! Δύο μετάλλια για τους Θρακιώτες στο Πανελλήνιο Στίβου Λυκείων!!!

Μετά την Ευαγγελία Παπαϊωάννου το πρωί(Θυμηθείτε ΕΔΩ το πλήρες ρεπορτάζ) ακόμη ένας Θρακιώτης και δη Ξανθιώτης αθλητής κατάφερε να κατακτήσει μετάλλιο στην 1η μέρα του 58ου Πανελλήνιου Πρωτάθληματος Σχολικού Αθλητισμού μαθητών- μαθητριών Λυκείων από Ελλάδα και Κύπρο που διεξάγεται στην Πάτρα.

Ο λόγος για τον Ξανθιώτη πρωταθλητή του ΑΠΟΦΚΑ Ξάνθης Πέτρου Καραβέτη(με το 451 στην φανέλα στην κεντρική φωτογραφία) που κατέκτησε την πρώτη θέση στον τελικό των 110μέτρων μετ εμποδίων με 14,16. Χρόνο ίδιο με αυτόν που σημείωσε το πρωί στον προκριματικό, με τον μαθητή του ΓΕΛ Αβδήρων να επιβεβαιώνει και στην κούρσα του τελικού για ποιο λόγο θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Ελληνικού στίβου. Ο έτερος Θρακιώτης που είχε προκριθεί για τον τελικό των 110μέτρων μετ εμποδίων Γιώργος Σιταρίδης του 1ου ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης δεν κατάφερε να αγωνιστεί.

Πολύ καλή παρουσία είχε και ο έτερος Εβρίτης που αγωνίστηκε στους σημερινούς τελικούς, με τον Αργύρη Τσιαντή του ΓΕΛ Διδυμοτείχου να καταλαμβάνει την 10η θέση στον τελικό του Ακοντισμού, ρίχνοντας το Ακόντιο στα 49,11μέτρα.