Ανανέωσαν Παπαγεωργίου και Χρήστου πριν το “μπλόκο” λόγω της μη άδειας

Λίγο πριν την άρνηση της αρμόδιας επιτροπής της ΕΠΟ να δώσει άδεια συμμετοχής στον Πανθρακικό, οι ιθύνοντες της Κομοτηνής είχαν ανανεώσει τη συνεργασία με τον Θανάση Παπαγεωργίου (49 συμμετοχές στα δύο χρόνια θητείας του) και Γιάννη Χρήστου.

Αυτό αναφέρουν πληροφορίες που επικαλείται το sdna σε δημοσίευμά του την Τετάρτη, το οποίο αναφέρει ότι “μόνο τυχαία δεν ήταν η βιασύνη των “πρασίνων” να υπογράψουν νέο συμβόλαιο με τον 28χρονο δεξιό μπακ-χαφ και τον 34χρονο αριστερό μπακ-χαφ (85 ματς και 2 γκολ στην 4ετή παρουσία του)”.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, με αυτόν τον τρόπο “έσωσαν” εμπρόθεσμα δύο ανανεώσεις, αφού από την νέα σεζόν και εφόσον παραμείνουν στην κατηγορία, θα έχουν μεταγραφικούς περιορισμούς και συγκεκριμένα δικαίωμα για μόλις δύο ανανεώσεις και τρεις μεταγραφές άνω των 24 ετών και ανεξαρτήτου εθνικότητας, την ώρα που λήγουν το καλοκαίρι πολλά συμβόλαια.

Αν πάντως ισχύει στο σύνολό του το δημοσίευμα και “μόνο τυχαία δεν ήταν η βιασύνη των πρασίνων” να υπογράψουν τις ανανεώσεις τους Παπαγεωργίου και Χρήστου, τότε υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος. Αυτή που λέει ότι στον Πανθρακικό, παρά την βεβαιότητα που εξέφραζαν περί του αντιθέτου, ήξεραν ότι δεν θα αδειοδοτηθούν…