Αιφνιδιαστική παραίτηση Κυρλίδη από τον Πανθρακικό! Φεύγει από Κομοτηνή και επιστρέφει Ξάνθη!

Παρελθόν από την θέση του υπευθύνου του Γραφείου Τύπου της ΠΑΕ Πανθρακικός θα αποτελέσει από την προσεχή εβδομάδα, μετά τον αγώνα Πανθρακικός – Ξάνθης, ο Μπάμπης Κυρλίδης.

Όπως έγινε γνωστό, ο Μπάμπης Κυρλίδης δέχθηκε πρόταση να επιστρέψει στην πόλη της καταγωγής του και να αναλάβει καθήκοντα ειδικού γραμματέα της ΕΠΣ Ξάνθης, μια θέση που σύντομα θα χηρέψει μετά την απόφαση της διοίκησης Πανίδη να προχωρήσει ουσιαστικά στην απόλυση του επί πολλά χρόνια ειδικού γραμματέα της Ένωσης Γιάννη Τσιπίδη.

Η πρόταση έγινε το πρωί και σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΣ Ξάνθης, την αποδέχθηκε ο Μπάμπης Κυρλίδης που έτσι επιστρέφει μετά από σχεδόν οκτώ χρόνια στην Ξάνθη. Αν και δεν αναφέρεται τίποτα στην ανακοίνωση, πληροφορίες του ThrakiSportS αναφέρουν ότι ο Μπάμπης Κυρλίδης θα αναλάβει από την άλλη εβδομάδα, ώστε να ολοκληρωθεί η σεζόν και να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στον Πανθρακικό παραμονές του κρισιμότερου αγώνα της χρονιάς, αναφορικά με την σωτηρία του.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΕΠΣ Ξάνθης αναφέρει:

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Ξάνθης σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν ομόφωνης απόφασης του Δ.Σ. θα προσληφθεί ως υπάλληλος της ΕΠΣ Ξάνθης ο κ. Χαράλαμπος Κυρλίδης, ο οποίος θα ασκεί τα καθήκοντα του Ειδικού Γραμματέα. Ο κ. Κυρλίδης διετέλεσε στο παρελθόν με ιδιαίτερη επιτυχία υπεύθυνος Γραφείου Τύπου της ποδοσφαιρικής ομάδας της πόλης μας, της Skoda Xanthi ΠΑΕ και μέχρι πρότινος της ΠΑΕ Πανθρακικός.