Ο κορυφαίος παίδας γυμναστής είναι Θρακιώτης! Πανελληνιονίκης ο Γιώργος Κελεσίδης!!!

Ακόμη μια σπουδαία διάκριση πρόσθεσε στην συλλογή του ο Όμιλος Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής που πραγματοποιήθηκε στο Λαύριο Αττικής το περασμένο Σαββατοκύριακο, 2-3 Μαϊου 2015.

Συγκεκριμένα στην κατηγορία παίδων-κορασίδων, ο Γιώργος Κελεσίδης έγινε Πανελληνιονίκης, κατακτώντας την 1η θέση στο σύνθετο ατομικό. Επιπλέον, πήρε μετάλλια σε όλα τα αγωνίσματα και δικαιολογημένα θεωρείται ο κορυφαίος γυμναστής στην ηλικία του.

Συγκεκριμένα πήρε τοχρυσό μετάλλιο στο σύνθετο ατομικό, χρυσό μετάλλιο στο μονόζυγο, χρυσό μετάλλιο στο δίζυγο, αργυρό μετάλλιο στο έδαφος, αργυρό μετάλλιο στο άλμα, αργυρό μετάλλιο στους κρίκους και αργυρό μετάλλιο στον ίππο με λαβές.

Παράλληλα, οι κορασίδες Ευαγγελία Δημούδη, Ελισσάβετ Κορωνίδου και Ναταλία Κομήτη παρουσίασαν μία καλή εμφάνιση, δείχνοντας με την προσπάθεια τους ότι έχουν δυνατότητες βελτίωσης, που με την δουλειά και την θέληση μπορούν να καταφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα!!

Παρά τις αντίξοες συνθήκες που προπονούνται τα παιδιά καταφέρνουν με τους προπονητές τους να αποδεικνύουν με τα αποτελέσματά τους, ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο! Ο Όμιλος Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης για ακόμα μία φορά αποδεικνύει την σπουδαία δουλειά που γίνεται από την διοίκηση και τους προπονητές του συλλόγου.

Με ανακοίνωσή του, ο ΑΟΕΓΑ έδωσε συγχαρητήρια στους προπονητές του συλλόγου Δημήτριο Μπαξεβανίδη, Ειρήνη Κουφάκη, Θεόδωρο Μπουτάκη, Αγιαννιτόπουλο Αλέξη, Χριστίνα Δουλγέρη και τον ειδικό συνεργάτη Ελευθέριο Μπουτάκη για την ποιοτική και μεθοδική δουλειά τους.