Κάλεσμα των παλαιμάχων του Πανθρακικού για το ματς σωτηρίας με την Ξάνθη

Κάλεσμα στους πολίτες της Κομοτηνής να γεμίσουν το γήπεδο και να βοηθήσουν με τον τρόπο τους στην παραμονή του Πανθρακικού στην Super League έκαναν το μεσημέρι τρεις από τις πιο αγαπητές μορφές που φόρεσαν στον παρελθόν την φανέλα της ομάδας.

Οι Απόστολος Χατζηιωαννίδης, Γιώργος Κεσίδης και Ζαχαρίας Τίλιος κάλεσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης στο ΔΑΚ Κομοτηνής και μίλησαν για τον «τελικό» κόντρα στην Ξάνθη, τονίζοντας ότι είναι χρέος των κατοίκων να στηρίξουν την προσπάθεια, ανεξάρτητα από τις όποιες πίκρες ή φιαφωνίες μπορεί να υπήρξαν με κάποια πρόσωπα της ομάδας.

Παράλληλα πάντως, έστειλαν το μήνυμά τους στην διοίκηση ότι όταν με το καλό έρθει η παραμονή, τότε θα πρέπει να γίνει μια καινούρια αρχή και να αλλάξουν πάρα πολλά και , ώστε να μην ξαναζήσει ο Πανθρακικός φαινόμενα σαν τα φετινά και ο κόσμος να αγαπήσει περισσότερο την ομάδα και να της συμπαρασταθεί.

Είναι άλλωστε κοινό μυστικό ότι σε αντίθεση με τις χρονιές πριν μια δεκαετία που ο Πανθρακικός αγωνιζόταν στην Δ’, στην Γ’ και στην Β’ Εθνική, όταν και το γήπεδο γέμιζε σχεδόν σε κάθε αγώνα, φέτος γύρισε την πλάτη του στην ομάδα με αποτέλεσμα ο Πανθρακικός να φιγουράρει κοντά στα μόλις χίλια εισιτήρια κατά μέσο όρο.

Οι Παλαίμαχοι θυμήθηκαν τα παλιά χρόνια που έπαιζαν πρωτίστως για την φανέλα, χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα. Θυμήθηκαν τις εποχές που η αγωνία του κόσμου ήταν να σωθεί η ομάδα και όχι να προχωρήσει πιο πάνω. Τόνισαν πάντως ότι οι νυν διοικούντες κατάφεραν με τα χρήματα που επένδυσαν να φτάσουν την ομάδα στα μεγάλα σαλόνια και για αυτό είναι αξιέπαινοι, τους κάλεσαν να διορθώσουν τα κακώς κείμενα και επανέλαβαν την έκκλησή τους να γεμίσει το γήπεδο την προσεχή Κυριακή, ώστε όλοι μαζί να γιορτάσουν την παραμονή στην πρώτη κατηγορία.