Το μυαλό Λουτσέσκου και παικτών στο… κύπελλο και οι συμβουλές του Βεργέτη για τον τελικό

Την ικανοποίηση του για την προσπάθεια των παικτών του εξέφρασε στην συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα ο Ραζβάν Λουτσέσκου, που τόνισε πως η ομάδα του άξιζε τη νίκη. Από την πλευρά του ο προπονητής του Αστέρα Στάιοκος Βεργέτης δεν παρέλειψε να ευχηθεί στην ομάδα της Ξάνθης καλή τύχη στον μεγάλο τελικό.

Αναλυτικά, ο Ραζβάν Λουτσέσκου είπε: «Στο τέλος του αγώνα ήταν ένα ευχάριστο ματς για όλους. Έπρεπε να κερδίσουμε γιατί γενικά ελέγχαμε το παιχνίδι, πιέσαμε τον αντίπαλο και είχαμε καλύτερες ευκαιρίες. Ο Αστέρας προσπάθησε να απειλήσει με γρήγορο transition, είχαμε κι άλλες ευκαιρίες όμως δεν σκοράραμε στο α’ μέρος. Στην επανάληψη είχαμε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα ακόμη και πριν την αποβολή αλλά δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες όταν φτάναμε κοντά στην εστία του αντίπαλου. Εκτιμώ την προσπάθεια των παικτών μετά την προσπάθεια της Τετάρτης και την είσοδο στον τελικό. Το μυαλό όλων ήταν σ’ αυτό το παιχνίδι.»

Από την πλευρά του, ο Στάικος Βεργέτης σχολίασε: «Σήμερα το παιχνίδι ήθελε μέγιστη συγκέντρωση και σοβαρότητα για να πετύχουμε τον στόχο μας. Δεν ήμασταν καλοί στο ξεκίνημα του αγώνα, όμως μετά το πέναλτι της Skoda Ξάνθη προσπαθήσαμε περισσότερο, δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες αλλά δεν σκοράραμε. Όλα αυτά μέχρι την αποβολή του Γκοϊάν γιατί μετά σκεφτόμασταν να μην δεχθούμε γκολ. Τώρα κάνουμε τον προγραμματισμό μας για να είμαστε δυνατοί στα play off. Συγχαρητήρια στην Skoda Ξάνθη για την είσοδό της στον τελικό κυπέλλου και καλή επιτυχία. Δεν χρειάζεται άγχος πρέπει να πάει σ’ αυτό το παιχνίδι με την μέγιστη συγκέντρωση».