Γ’ Eθνική: Κρίσιμοί αγώνες για κορυφή και σωτηρία σε Αλεξανδρούπολη και Σουφλί (17:00, LIVE ThrakiSportS)

Με τους αγώνες της 28ης αγωνιστικής, τρεις πριν το τέλος δηλαδή, συνεχίζεται το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας με το ενδιαφέρον στην κορυφή αλλά και στη μάχη της παραμονής που ενδιαφέρει τις ομάδες του Έβρου να είναι συναρπαστική.

Τα σημαντικότερα παιχνίδια της αγωνιστικής διεξάγονται στον Έβρο και συγκεκριμένα στο “Φώτης Κοσμάς” στην Αλεξανδρούπολη και στο “Δημήτρης Μπακιρτζής” στο Σουφλί.

Στην Αλεξανδρούπολη ο Εθνικός που χρειάζεται βαθμό ή βαθμούς για να διατηρήσει τη διαφορά ασφαλείας  των πέντε βαθμών από τον Ακροπόταμο, φιλοξενεί την πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας αυτή την περίοδο τον Άρη Θεσσαλονίκης,  που από τη δεύτερη θέση ταξίδεψε στον Έβρο με στόχο την νίκη, διότι οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα του στερήσει την πρώτη θέση που βρίσκεται ο Πανσερραϊκός του Κώστα Βασιλακάκη, που αυτή την αγωνιστική θα πάρει ανευ αγώνα τρίποντο με τη Καστοριά.

Στο Σουφλί ο Έβρος έχοντας 37 βαθμούς (υπολογίζεται και αυτός με την Καστοριά την επόμενη αγωνιστική) φιλοξενεί την απογοητευμένη Καβάλα μετά την εντός έδρα ήττα της από τις Σέρρες και θέλει βαθμό ή βαθμούς για σωθεί και μαθηματικά από αυτή την αγωνιστική.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής: Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Άρης, Έβρος Σουφλίου-Καβάλα, Θύελλα Φιλώτα-Ορφέας Ελευθερούπολης, Απόλλων Αρναίας-Καμπανιακός, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-Εθνικός Αγιονερίου, Αναγέννηση Γιαννιτσών-Ηρακλής Αμπελοκήπων, Άρης Ακροποτάμου-Δόξα Δράμας, Πανσερραϊκός – Καστοριά 3-0 α.α.

Η βαθμολογία τρεις στροφές πριν το τέλος έχει ως εξής: Πανσερραϊκός 65, Άρης Θεσσαλονίκης 64, Καβάλα 61, Δόξα Δράμας 51, Καμπανιακός 40, Εθνικός Αγιονερίου 39, Ηρακλής Αμπελοκήπων 35, Έβρος Σουφλίου 34, Εθνικός Αλεξανδρούπολης 34, Θύελλα Φιλώτα 34, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 31, Άρης Ακροποτάμου 29, Απόλλων Αρναίας 26, Ορφέας Ελευθερούπολης 21, Αναγέννηση Γιαννιτσών 20, Καστοριά 4 (αποχώρησε).

Οι αγώνες αρχίζουν στις 17:00 και όπως κάθε Κυριακή, θα υπάρχει live μετάδοση των αγώνων των ομάδων του Έβρου από το ThrakiSportS…