Μπροστά σε θρακιώτες οπαδούς ο πανηγυρισμός Σπανούλη που “τίναξε” το ντέρμπι

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής στο ντέρμπι αιωνίων που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ, καθώς κέρδισε με 66-77 τον Παναθηναϊκό και εξασφάλισε την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στο πρωτάθλημα.

Ωστόσο ο αγώνας λίγο έλειψε να μην ολοκληρωθεί μετά την εισβολή οπαδών του Παναθηναϊκού, 100 δευτερόλεπτα πριν το τέλος. Τότε με δικό του τρίποντο έδωσε την χαριστική βολή στην πρώην ομάδα του, διαμορφώνοντας το 64-77.

Ωστόσο ο τρόπος που πανηγύρισε, βάζοντας τα χέρια στα αυτιά και υπονοώντας ότι δεν ακούει τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, είχε ως αποτέλεσμα το “ντου” των τελευταίων και άσχημες στιγμές που δυστυχώς ζούμε σχεδόν κάθε εβδομάδα στα γήπεδα.

Ο αγώνας διεκόπη για περίπου μισή ώρα και ήταν τυπική διαδικασία η ολοκλήρωσή του. Και ήταν ένας αγώνας που είχε προκαλέσει ενδιαφέρον και στην Θράκη, αφού όπως αποδεικνύεται από την φωτογραφία που εξασφάλισε το ThrakiSportS από το σημείο της “πρόκλησης” Σπανούλη, στο γήπεδο υπήρχε τουλάχιστον ένα πανό από την Κομοτηνή, μπροστά από το οποίο πανηγύρισε με τον συγκεκριμένο τρόπο ο Kill Bill…