Β’ Εθνική: Ντέρμπι παραμονής στις Σέρρες για την Ροδόπη! Το πρόγραμμα και οι διαιτητές

Έξοδος με φιλαράκια την πρώτη μου χρονιά ως φοιτητής στην σχολή γεωπονίας του ΑΠΘ

Τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς παίζει στις Σέρρες η Ροδόπη 87’, που μπορεί ακόμη και με ήττα να παραμείνει στην κατηγορία, αρκεί να χάσει ο Μαγνησιακός.

Τι και αν την προηγούμενη αγωνιστική οι παίκτριες της Βίκης Περιβολοπούλου με εντυπωσιακή εμφάνιση κέρδισαν και προσπέρασαν στην βαθμολογία τον Μαγνησιακό, όμως η παραμονή θα κριθεί μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα των αναμετρήσεων της 14ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής του Γυναικείου ποδοσφαίρου.

Η ομάδα της Ροδόπης βρίσκεται στην 6η θέση με 9 βαθμούς, έναν λιγότερο από την αντίπαλο της στο παιχνίδι της Κυριακής την Πανσερραϊκή, και έναν περισσότερο από τον Μαγνησιακό που την τελευταία αγωνιστική αγωνίζεται στην έδρα του κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα Ημαθίας. Βλέπετε μπορεί με βάση την βαθμολογία ο Αγροτικός Αστέρας να μοιάζει το μεγάλο φαβορί για το ματς με τον Μαγνησιακό, ωστόσο η ομάδα της Ημαθίας είναι παντελώς αδιάφορη και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πως θα παραταχτεί απέναντι σε μια ομάδα που θα θέλει νίκη.

Πάντως οι παίκτριες της Ροδόπης καλούνται να πετύχουν τη νίκη που θα τους βγάλει το όποιο άγχος για το άλλο παιχνίδι και να ρίξουν στο… καναβάτσο τις αντίπαλες τους. Διαιτητής της αναμέτρησης της Θρακιώτικης ομάδας θα είναι ο Πέτρος Ραβικάλης από την Δράμα, με βοηθούς τους Μαρία Χουμπουρίδη και Κωσταντίνο Οικονομάκη επίσης από την Δράμα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής και η βαθμολογία:

Κυριακή 3/5, 17:00

Πανσερραϊκή – Ροδόπη 87

Μαγνησιακός – Αγρ. Αστέρας Ημαθίας

Τρίκαλα 2011 – Άβαντες Χαλκίδας

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:
1. Τρίκαλα 2011 (11) 26
————————————
2. Αγροτικός Αστέρας Ημαθίας (11) 19
3. Άβαντες Χαλκίδας (11) 17
4. Μέντεκας Καλαμαριάς (12) 15
5. Πανσερραϊκή (11) 10
6. Ροδόπη 87 (11)  9
————————–
7.Μαγνησιακός (11) 8
* Η Πανσερραϊκή έχει -4 βαθμούς