Θεϊκή ατάκα Μπέρτου: “Αν αρχίσουν στον τελικό τα φρουτ και φρουτ, γ@μ#σέ μας! Αφήστε μας να το χαρούμε!!!”

Μία απολαυστική συνέντευξη παραχώρησε στον Sport24 Radio ο Μανώλης Μπέρτος, ο οποίος αναφέρθηκε στην πρόκριση της Ξάνθης στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ατάκα που έκλεψε την παράσταση βέβαια αφορά το πως πιστεύει ότι θα κυλήσει ο τελικός. Τι είπε ο Μπέρτος; “… αν από το πρώτο λεπτό είναι φρουτ και φρουτ τότε γάμ… μας”!

Αναλυτικά η επίμαχη δήλωση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου: “Δεν έχουμε άγχος. Εμείς θα πάμε εκεί! Είναι μία διοργάνωση που δεν την έχουμε περάσει πάλι στην Ξάνθη. Για εμάς θα είναι μία γιορτή και θα το απολαύσουμε. Αλλά αν από το πρώτο λεπτό είναι φρουτ και φρουτ, ε τότε γάμ… μας. Θέλουμε να το χαρούμε! Αν είναι καλοί, ας μας βάλουν πέντε γκολ να το πάρουμε με την μαγκιά τους να τελειώνουμε”.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε (αντιγράφουμε από την ιστοσελίδα Sport24):

Για το πώς έζησε η Ξάνθη την πρόκριση στον τελικό: “Η πόλη από χθες το βράδυ ήταν όλη στην κεντρική πλατεία και ήταν κάτι το ανεπανάληπτο. Δεν μπορώ να το περιγράψω. Όλος ο κόσμος πανηγύριζε στην πλατεία.”

Για το αν ήταν το λιγότερο αυτό που κατάφερε η Ξάνθη με βάση την πορεία της όλα τα χρόνια: “Εχει πάει πάλι στα ημιτελικά και δεν πήγε τελικό. Έφτασε η ώρα και της άξιζε να είναι στον τελικό. Πήγε αρκετές φορές και κατάφερε να προκριθεί στον τελικό.”

Για το πότε έβαλε στο μυαλό του τον τελικό: “Ηταν από την αρχή στόχος το να κάνουμε την υπέρβαση την φετινή χρονιά και με τον ερχομό του κυρίου Λουτσέσκου. Καθοριστικό ρόλο έπαιξε η νίκη επί του Παναθηναϊκού. Είναι μεγάλη ομάδα και είναι πολύ δύσκολο να περάσεις αυτό το εμπόδιο. Μετά ήταν στο χέρι μας να πάμε στον τελικό.”

Για τον αγώνα με τον Ηρακλή: “Αυτά τα παιχνίδια και το παραμικρό λάθος στοιχίζει και είσαι πιο μαζεμένος. Φοβάσαι και το παραμικρό λάθος. Έχεις στο μυαλό σου μην γίνει το γκολ. Ένα ματς είναι. Νομίζω ότι στην φάση με τον Περόνε, που μπορούσε να αλλάξει ριζικά το παιχνίδι και να πηγαίναμε στην παράταση. Δεν απειληθήκαμε πολύ. Μόνο η κεφαλιά του Περόνε και στο πρώτο ημίχρονο σε μία σέντρα στο πρώτο δοκάρι που δεν την έπιασε κανένας.”

Για το ότι οι δύο ομάδες έβγαζαν άγχος: “Είναι διαφορετικό ένα ματς πρωταθλήματος με αυτό. Ξέρεις ότι πας τελικό. Είχαμε το αβαντάζ και περιμέναμε τον Ηρακλή να ανοιχτεί όπως και έγινε. Δεν καιγόμασταν για τη νίκη εμείς. Και ο Ηρακλής όμως ήταν μαζεμένος.”

Για τον Λουτσέσκου: “Είναι καλός. Περνάει με τον τρόπο του αυτά που θέλει. Μπορεί μερικέ φορές να μην μας αρέσει, αλλά επιμένει και πάλι επιμένει στο ίδιο θέμα. Σου κοπανάει το λάθος σου για να βελτιωθείς. Αν δει κάποιον παίκτη να είναι χαλαρός, του βάζει τις φωνές. Του αρέσει η σκληρή δουλειά. Είναι τρελός. Αν στον δεις στην προπόνηση ή είναι τρελός ή παίρνει χάπια. Στην Ξάνθη έχουν περάσει άπειροι προπονητές και έχουν διαφορετικό χαρακτήρα. Λίγοι ξεχωρίζουν. Αυτός φαίνεται και με την πορεία της ομάδας. Κακά τα ψέματα μας βοήθησε και τον βοηθήσαμε. Είμαστε τα εργαλεία του και μας επεξεργάστηκε σωστά.”

Για τον τελικό: “Δεν έχουμε άγχος. Είναι μία διοργάνωση που δεν την έχουμε περάσει πάλι. Για εμάς θα είναι μία γιορτή και θα το διασκεδάσουμε. Αλλά αν από το πρώτο λεπτό είναι φρουτ και φρουτ τότε γάμ… μας. Αν είναι καλοί ας μας βάλουν πέντε γκολ να τελειώνουμε.”

Για το ποιος θα πάρει την Ευρωλίγκα: “Θέλω την ελληνική, αλλά βλέπω την ΤΣΣΚΑ.”

Ακούστε τί δήλωσε ο Μανώλης Μπέρτος στην εκπομπή “Το 10 το κακό” #paizeidynata
Posted by SPORT 24 Radio on Πέμπτη, 30 Απριλίου 2015