Οι δηλώσεις Παπαδόπουλου και Παπαθανασάκη με ευχές για “κούπα” από την Ξάνθη

Πρέπει να είμαστε περήφανοι για αυτήν την πορεία τόνισε σε δηλώσεις του ο Νίκος Παπαδόπουλος. Δηλώσεις έκανε και ο μεγαλομέτοχος του Ηρακλή Σπύρος Παπαθανασάκης που βρέθηκε στα Πηγάδια.


Ο Έλληνας τεχνικός του Ηρακλή και πρώην της Ξάνθης Νίκος Παπαδόπουλος μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου, στάθηκε στη φάση της αποβολής του Ρομάνο αφού σε αυτή κρίθηκε το παιχνίδι, ενώ έδωσε συγχαρήτηρια στους παίκτες του, ευχαρίστησε τον κόσμο που βρέθηκε στην Ξάνθη, αλλά και ευχήθηκε στην πρώην ομάδα του να πάρει το κύπελλο!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Παλέψαμε και δώσαμε τα πάντα αλλά η πρόκριση δεν ήρθε. Όταν βρήκαμε ρυθμό δεχτήκαμε την κόκκινη κάρτα και κάπου εκεί δυσκόλεψαν περισσότερο τα πράγματα. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου που δίνει τα πάντα στο γήπεδο. Δεν ήταν αρχικός μας στόχος ο θεσμός του κυπέλλου. Συγχαρητήρια στην Ξάνθη, ευχαριστούμε τον κόσμο για την στήριξη και το ταξίδι που έκανε και εύχομαι η Ξάνθη να κατακτήσει το κύπελλο».

Για το που κρίθηκε το παιχνίδι: «Είχαμε την πρωτοβουλία στο παιχνίδι μας και έπαιξε ρόλο η αποβολή του Ρομάνο που μας άφησε με δέκα παίκτες. Από εκεί και έπειτα η Ξάνθη είχε καλύτερη κυκλοφορία με τον παίκτη παραπάνω. Η αποβολή τα χάλασε όλα καθώς είχαμε μεταφέρει το παιχνίδι στο μισό της Ξάνθης και καταφέραμε και τους αγχώσαμε».

Για την παρουσία του κόσμου: «Είναι κάτι το μοναδικό αυτό που γίνεται με τον κόσμο. Χαίρομαι για αυτά τα παιδιά που δίνουν τα πάντα για αυτή την ομάδα και ο κόσμος το βλέπει αυτό».

Για το τι είπε στους παίκτες μετά το τέλος του αγώνα: «Τους είπα πως πρέπει να είναι περήφανοι για αυτό που πετύχανε. Τώρα συγκεντρωνόμαστε στο θεσμό του πρωταθλήματος και στην άνοδο την οποία θα κατακτήσουμε».