Αντί για τον Εθνικό, ο Τσιπίδης έκανε δωρεά 20.000 ευρώ στο Παιδικό Χωριό SOS Θράκης!!!

Δωρεά ύψους 20.000 ευρώ στο Παιδικό Χωριό SOS Θράκης θα κάνει ο Απόστολος Τσιπίδης, που είχε εμφανιστεί ως μέγας χορηγός του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε το ίδιο το Παιδικό Χωριό, το οποίο ανέφερε:
Ευχαριστούμε τον κύριο Τσιπίδη Απόστολο για την πρόθεση του να προσφέρει μια γεννήτρια αξίας 20.000€ στο Παιδικό Χωριό SOS Θράκης. Είναι πολύ σημαντική αυτή η δωρεά γιατί έτσι θα καλύπτονται οι ανάγκες των σπιτιών κατα την διάρκεια των πολύ συχνών στη περιοχή διακοπών ρεύματος.
Προχωρώντας σε αυτήν την κίνηση, ο κ. Τσιπίδης είχε κάνει ανάρτηση στο facebook με έμμεσες βολές κατά της διοίκησης του Εθνικού. Συγκεκριμένα έγραψε:
Προτιμω σε παιδια να τα ακουμπαω παρα σε αστειους τυπους που δεν εχουν σχεση με τον αθλητισμο. 20000€ γινανε δωρεα σε αυτα τα παιδια αποψε για καλυφθουν βασικες αναγκες.

Αν κρίνει κανείς από τις προηγηθείσες αναρτήσεις του, με τον όρο “αστείους τύπους” αναφέρεται σε μέλη της διοίκησης του Εθνικού, τα οποία κατηγορεί ότι παρά την προσφορά του στον σύλλογο, τόσο στο τμήμα κολύμβησης όσο και πρωτίστως σε αυτό του βόλεϊ, δεν του παρέδωσαν τα στοιχεία που ζήτησε για τα οικονομικά στοιχεία του συλλόγου και έτσι σταμάτησε μέχρι νεωτέρας τις όποιες συζητήσεις είχε ξεκινήσει.

Μεταξύ άλλων, μάλιστα, σχολίασε σε μια από τις τελευταίες του αναρτήσεις στο facebook:
Καποιοι για λογους που ολοι ξερετε … Στη πολη σας…θελανε τον εθνικο μικρο . Εαν θελουνε εκεινοι …εμεις περισσευουμε…εχουμε αλλα ονειρα…