Γ’ Εθνική: Όσα έγιναν στο αγώνα στο Χαριλάου ανάμεσα σε Άρη και Σουφλί

Ο Έβρος Σουφλίου μπήκε δυνατά, δεν τα κατάφερε απέναντι στον Άρη που επέβαλε τον δικό του ρυθμό και πήρε άλλο ένα σημαντικό παιχνίδι κόντρα στον Έβρο Σουφλίου, αν και τα νέα από την Καβάλα δεν ήταν ευχάριστα για τους “κιτρινόμαυρους”. Πάντως οι εβρίτες χειροκροτήθηκαν πριν αλλα και στο τέλος του αγώνα.

Το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη με τον Έβρο Σουφλίου ξεκίνησε δυναμικά με τους φιλοξενούμενους να διεκδικούν με κάθε ευκαιρία. Ένα δυνατό παιχνίδι και από τους δύο με αρκετές φάσεις. Στην πορεία και σχετικά γρήγορα ο Άρης επέβαλλε τον δικό του ρυθμό στο παιχνίδι όπου ήταν κυρίαρχος.

Το σκορ άνοιξε ο Καπνίδης για λογαριασμό του Άρη από σέντρα του Γεωργιάδη στο 41′ και λίγο αργότερα στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Σαμαράς με κεφαλιά κάνει το 2-0 και κλειδώσε από νωρίς τη νίκη για τους “κιτρινόμαυρους”.

Το δεύτερο ημίχρονο έφερε τον Έβρο Σουφλίου πιο δυναμικό από τον Άρη που άργησε να βρει τον ρυθμό του αν και στην πορεία αυτό άλλαξε και το παιχνίδι ισορρόπησε. Ο ρυθμός προς το τέλος έπεσε αισθητά όμως ο Άρης δεν τα παράτησε και διεκδίκησε αρκετές φορές με τον Μάουρο Πόι και στον Στέλιο Νάκα. Στην μεγαλύτερη τους ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο οι «κίτρινοι» είδαν το πλασέ του Νάκα στο 83΄να σταματάει στο δοκάρι του Έβρου. Στο τέλος της αναμέτρησης ήρθε και το τελευταίο γκολ που δίνει την νίκη στο Άρη με 3-0 με γκολ του Γκάελ Ν’ Λουντούλου.

Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τους παίκτες του Άρη να περιμένουν την τελική έκβαση του παιχνιδιού στο «Ανθή Καραγιάννη». Το τελικό αποτέλεσμα, απογοήτευσε άπαντες, με τον κόσμο του Άρη ωστόσο να χειροκροτεί την ομάδα για την σημερινή της προσπάθεια και το βλέμμα να στρέφεται πλέον στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης την επόμενη εβδομάδα.

ΆΡΗΣ (Δ. Καλαϊτζίδης): Φυσέκης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Λιόνης, Καλογέρης, Γκόλιας (46΄Φερνάντες), Πόι, Ν΄Λουντούλου, Καπνίδης (80΄Σταυρόπουλος), Σουνάς (72΄Νάκας), Σανιά

ΈΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Β. Τσιομλεκίδης): Μπινόπουλος, Κίτσος, Παναγιώτου, Λίτσιος, Τσαπάνης, Αβογιάν (70΄Λαμπερνάκης), Μεμέτ, Εφραιμίδης (52΄Μάτεβ), Ναθαναηλίδης, Δραγανίδης, Τοπούζης (72΄Αμέτ Ερκάν)