Ο ρέφερι του αγώνα του Σουφλίου με τον Άρη και … η μουρμούρα της γυναίκας

Μικρός στα γενέθλια μου με την αδερφή μου
Μπορεί άπαντες να έχουν στρέψει την προσοχή τους στο παιχνίδι του Πανσερραικού στην Καβάλα, αλλά θα πρέπει να αναφερθούμε και στον ρέφερι Μάμο Σκουλά του αγώνα του Άρη με τον Εβρο Σουφλίου στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.
Αντιγράφουμε από το allaboutaris, που όπως είναι λογικό ειδικεύεται στα θέματα του Άρη και τα βλέπει όλα από… αρειανή σκοπιά:Έναν ρέφερι που φυσικά ανήκει στην ΕΠΣ Θεσσαλίας, αλλά πέρσι είχε βρεθεί στο επίκεντρο πριν το παιχνίδι του Αγροτικού Αστέρα με τον Πανσερραικό. Αιτία; Το γεγονός ότι έχει παντρευτεί Σερραία και ο πεθερός του ήταν εκείνο το διάστημα πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου των Σερρων. Μάλιστα ο Αγροτικός Αστέρας είχε εκδώσει και επίσημη ανακοίνωση για το όλο θέμα. Εμείς παραθέτουμε την ανακοίνωση και απλά περιμένουμε από τον κ. Σκουλά να μην επηρεαστεί από πιθανή… σπιτική μουρμούρα!


«Την προσεχή Κυριακή 16/2/2014 η ομάδα μας αντιμετωπίζει την ομάδα του Πανσερραϊκού στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Δεν χρειάζεται να επισημάνουμε εμείς την σημασία και την κρισιμότητα του αγώνα, όταν τίθενται αντιμέτωπες οι δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας που διεκδικούν την άνοδό τους στην FootballLeague.


Όταν η ΚΕΔ/ΕΠΟ δημοσιοποίησε τους ορισμούς των Διαιτητών για τα παιχνίδια της Γ’ Εθνικής αυτής της αγωνιστικής, προς μεγάλη μας έκπληξη διαπιστώσαμε ότι διαιτητής του αγώνα ορίσθηκε ο κ. Σκουλάς του Συνδέσμου Θεσσαλίας. Εκ πρώτης όψεως δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο πρόβλημα, ωστόσο, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ο κ. Σκουλάς έχει σύζυγο με καταγωγή από τις Σέρρες και μάλιστα ο πατέρας της είναι Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σερρών! (για την ώρα αγνοούμε εάν σκοπεύει να είναι εκ νέου υποψήφιος στις Σέρρες στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές…οπότε…).


Ενεργώντας καλόπιστα και θεωρώντας ότι αυτά τα στοιχεία δεν ήταν εις γνώση της ΚΕΔ/ΕΠΟ αμέσως απευθυνθήκαμε προς τους υπευθύνους εγγράφως, γνωστοποιώντας τα συγκεκριμένα γεγονότα – τα οποία τυπικά μεν μπορεί να μην συνιστούν κώλυμα, πλην όμως ηθικά δημιουργούν ένα θέμα και έχουν δημιουργήσει αναβρασμό στην φίλαθλη κοινωνία του Ευόσμου και ζητήσαμε να προβούν στην αντικατάσταση του συγκεκριμένου διαιτητή. Δυστυχώς έως τώρα δεν είχαμε την παραμικρή αντίδραση επ’ αυτού.


Για άλλη μια φορά επαναλαμβάνουμε ότι δεν τίθεται θέμα ικανοτήτων του κ. Σκουλά, τις οποίες δεν έχουμε λόγο να αμφισβητούμε».


Πάντως για να καταλάβει κανείς τι συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο πριν από 2 χρόνια είχε βγάλει μία δυσαρέσκεια η άλλη ομάδα των Σερρών ο Γάζωρος για τον Σκουλά πριν από ένα ματς με τον Εργοτέλη. Οχι φυσικά για την Σερραία γυναίκα του, αλλά για την Κρητική καταγωγή του. Είπατε τίποτα;