Με Σερφά η αποστολή του Πανθρακικού για τον “τελικό” της Τρίπολης

Ο Πανθρακικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία ενόψει του παιχνιδιού με τον Αστέρα Τρίπολης, για την 32η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League .

Η τελευταία προπόνηση τoυ Πανθρακικού πριν από την αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Αρκαδίας πραγματοποιήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου, με τον Μάνουελ Ρόκα να μην αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα, πέρα από τις απουσίες των τιμωρημένων Μεχία και Εμπόου.

Οι δύο παίκτες δεν είναι στη διάθεση του Ισπανού προπονητή για το ματς στην Τρίπολη, με τον πρώτο να εκτίει ποινή μιας αγωνιστικής, λόγω της κόκκινης που αντίκρισε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και το δεύτερο να εκτίει τιμωρία, δεδομένου ότι συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες στην αναμέτρηση της προηγούμενης εβδομάδας κι έτσι δε θα αγωνιστεί ούτε κόντρα στη Skoda Ξάνθη, την τελευταία αγωνιστική.

Παρόλα αυτά, ο τεχνικός του Πανθρακικού μετράει μια σημαντική επιστροφή, καθώς ο Σοφιάν Σερφά, ο οποίος προπονείται το τελευταίο διάστημα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, έχοντας ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, επιστρέφει έπειτα από πολύ καιρό στην αποστολή.

Όσον αφορά την προπόνηση του Σαββάτου, αυτή ξεκίνησε με το καθιερωμένο ζέσταμα κι ασκήσεις φυσικής κατάστασης, με τους ποδοσφαιριστές στη συνέχεια να δουλεύουν σε εντατικούς ρυθμούς, υπό τις οδηγίες της τεχνικής ηγεσίας, σε ασκήσεις για στημένες φάσεις και τελειώματα των φάσεων.

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης, ο Μάνουελ Ρόκα ανακοίνωσε την αποστολή του Πανθρακικού, που ταξίδεψε για την Τρίπολη, όπου θα διανυκτερεύσει απόψε, ενόψει του αυριανού σημαντικού αγώνα με τον Αστέρα.

Αναλυτικά η αποστολή του Πανθρακικού:

Πασχαλάκης, Αθανασιάδης, Ποτουρίδης, Σέτι, Σερφά, Μπαϊκαρά, Παπαγεωργίου, Τζάνης, Ντιγκινί, Κάσες, Μελίσσης, Ηλιάδης, Ίγκορ, Ροτζέριο, Χασομέρης, Ρομέου, Χρήστου και Τσουμάνης.