Ξέσπασε “πόλεμος” με αφορμή τα εισιτήρια των φιλοξενούμενων στο Ξάνθη – Ηρακλής

Την έντονη αντίδραση της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη προκάλεσαν δημοσιεύματα σε ιστοσελίδες της Θεσσαλονίκης για φίλους του Ηρακλή που ήδη έχουν προμηθευθεί εισιτήρια για τον ημιτελικό της ερχόμενης Τετάρτης πέραν των 1.050 που θα δοθούν στην ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τις ιστοσελίδες της συμπρωτεύουσας, «πέρα απο τα 1.150 εισιτήρια που πήρε ο Ηρακλής για την Ξάνθη, όπως τονίστηκε υπάρχει η δυνατότητα και για τους φίλαθλους του Ηρακλή που βρίσκονται στον νομό Ξάνθης να αποκτούν εισιτήρια. Ηδη έχουν σπεύσει αρκετοί να τα προμηθευτούν και όπως φαίνεται η “κυανόλευκη” κερκίδα θα μεγαλώσει…».

Σε όλα αυτά απάντησε η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη ως εξής:
Σχετικά  με την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, που αϕορά τα εισιτήρια του επαναληπτικού αγώνα, SKODA ΞΑΝΘΗ – ΗΡΑΚΛΗΣ, η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ, ανακοινώνει τα κάτωθι :
Στη σύσκεψη που έγινε με την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ για τα μέτρα τάξης, ομόϕωνα αποϕασίσθηκε και συμϕωνήθηκε ότι η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ θα παραλάβει  1.150 εισιτήρια, προκειμένου να ικανοποιήσει τις ανάγκες των ϕιλάθλων της.
Πέραν τούτου, η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ.
Κανένα άλλο εισιτήριο δεν πρόκειται να διατεθεί σε μεμονωμένο ϕίλαθλο του ΗΡΑΚΛΗ για την οποιαδήποτε ΘΥΡΑ του γηπέδου.
Όλα αυτά για την ομαλή και ασϕαλή διεξαγωγή του αγώνα.
Το ίδιο ακριβώς έπραξε η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ και οι ϕίλαθλοι της στον πρώτο αγώνα, όπου ϕίλαθλοι και  Διοίκηση της Ξάνθης, ϕιλοξενήθηκαν σε πέταλο του γηπέδου του ΗΡΑΚΛΗ.
Αυτά προς ενημέρωση των ϕιλάθλων του ΗΡΑΚΛΗ και των ϕιλάθλων της τοπικής μας ομάδας.
Σε καμία άλλη ΘΥΡΑ του γηπέδου, πλην του πετάλου, ΔΕΝ θα επιτρέπεται η είσοδος σε ϕίλαθλο του ΗΡΑΚΛΗ.
Σημείωση :
Για να μην παραπληροϕορείται το ϕίλαθλο κοινό των δύο ομάδων, επισυνάπτουμε σε αυτήν την ανακοίνωση, τα πρακτικά της Σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στις 22/04/2015
2. Στη σύσκεψη αυτή παρέστησαν οι παρακάτω :
α. Οι εκπρόσωποι της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης :
– Αστυνομικός Υποδιευθυντής ΓΙΩΡΗΣ Πασχάλης, Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ξάνθης,
– Ανθυπαστυνόμος ΒΙΔΟΥΡΑΣ Πέτρος, του Γραϕείου Αστυνόμευσης – Ασϕάλειας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης,
β. Ο εκπρόσωπος της Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ, κ. ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ Νικόλαος,
γ. Ο εκπρόσωπος της Π.Α.Ε. ΗΡΑΚΛΗΣ, κ. ΣΑΡΛΗΣ Μόσχος,
δ. Ο εκπρόσωπος της Δ.Ε.Α.Β., κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Θεόδωρος,
ε. Ο υπεύθυνος ασϕαλείας της Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ, κ. ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ Εμμανουήλ,
στ. Ο εκπρόσωπος της Ε.Π.Ο. δεν προσήλθε στην παρούσα σύσκεψη.
Στην ανωτέρω σύσκεψη χρέη Γραμματέα εκτέλεσε ο Ανθυπαστυνόμος ΒΙΔΟΥΡΑΣ Πέτρος, του Γραϕείου Αστυνόμευσης – Ασϕάλειας της Δ.Α. Ξάνθης.
3. Η Π.Α.Ε. ΗΡΑΚΛΗΣ δια του εκπροσώπου της κ. ΣΑΡΛΗ, αιτήθηκε τη χορήγηση δύο χιλιάδων (2.000) εισιτηρίων για την κερκίδα Δ’ του γηπέδου, για να διατεθούν αποκλειστικά με δική της ευθύνη στους ϕιλάθλους της οι οποίοι θα προσέλθουν στο γήπεδο.
Η Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ δια του εκπροσώπου της κ. ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ Νικολάου αποδέχθηκε να χορηγηθούν εισιτήρια στη ϕιλοξενούμενη ομάδα. Μετά από συζήτηση όλων των εμπλεκομένων αποϕασίσθηκε να διατεθούν χίλια εκατόν πενήντα (1.150) εισιτήρια στη ϕιλοξενούμενη ομάδα για να διατεθούν στους ϕιλάθλους της.
Ο εκπρόσωπος της Δ.Ε.Α.Β. εξέϕρασε την άποψη ότι αϕού οι δύο εκπρόσωποι των Π.Α.Ε. είναι σύμϕωνοι για τη χορήγηση εισιτηρίων στους ϕιλοξενουμένους ϕιλάθλους, και αυτός είναι σύμϕωνος αρκεί η Ελληνική Αστυνομία να εγγυηθεί την ομαλή τέλεση του αγώνα και την τήρηση της τάξης εντός και εκτός γηπέδου.
Η Αστυνομική Αρχή δια του εκπροσώπου της Αστυνομικού Διευθυντή Ξάνθης εισηγήθηκε να μην χορηγηθούν εισιτήρια στη ϕιλοξενούμενη ομάδα για σοβαρούς λόγους δημόσιας τάξης και ασϕάλειας.
4. Κατόπιν των ανωτέρω  προεκτεθέντων :
α. Η Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ (γηπεδούχος) να εκδώσει και θεωρήσει συνολικά έξι χιλιάδες τετρακόσια πενήντα εισιτήρια (6.450).
Συγκεκριμένα να διατεθούν από την Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ τα πέντε χιλιάδες τριακόσια (5.300) εισιτήρια : στις κερκίδες Α’, Β’, Γ’ δύο χιλιάδες τριακόσια πενήντα (2.350) εισιτήρια, στις κερκίδες Α1’, Β1’, Γ1’ δύο χιλιάδες εννιακόσια πενήντα (2.950) εισιτήρια και από την Π.Α.Ε. ΗΡΑΚΛΗΣ τα χίλια εκατόν πενήντα (1.150) εισιτήρια για τη ΘΥΡΑ Δ’ των ϕιλοξενουμένων ϕιλάθλων, παρά την αρνητική εισήγηση της Αστυνομικής Αρχής.
β. Στο Δ.Σ. της Π.Α.Ε. ΗΡΑΚΛΗΣ θα χορηγηθεί αριθμός προσκλήσεων σύμϕωνα με τα ισχύοντα από τη διοργανώτρια αρχή του Κυπέλλου και να ϕιλοξενηθούν αντίστοιχα από τη γηπεδούχο ομάδα.
γ. Οι ϕίλαθλοι της Π.Α.Ε SKODA ΞΑΝΘΗ να εισέλθουν από τις θύρες Α’, Β’, Γ’, Α1’, Β1’ & Γ1 και να καταλάβουν θέσεις στις αντίστοιχες κερκίδες και οι ϕίλαθλοι της Π.Α.Ε. ΗΡΑΚΛΗΣ να εισέλθουν από την ανοιχτή θύρα της κερκίδας Δ’. Ο έλεγχος των εισιτηρίων θα διενεργείτε με ταυτόχρονη επίδειξη του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητα ή Διαβατηρίου των προσερχόμενων ϕιλάθλων.