Οι δηλώσεις της (ενήλικης πλέον) Μάγδας Κεπεσίδου ως αρχηγού της Εθνικής στο “Νίκος Σαμαράς”

Την ενηλικίωσή της γιορτάσει την Τρίτη η Μάγδα Κεπεσίδου. Η Αλεξανδρουπολίτισσα τερματοφύλακας της Ν. Ιωνίας γίνεται 18 χρονών αλλά δεν γιορτάζει όπως θα ήθελε τα γενέθλιά της.

Βλέπετε, παρέμεινε όνειρο παρέμεινε η πρόκριση στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος για την εθνική ομάδα νεανίδων του χάντμπολ, της οποίας η Μάγδα Κεπεσίδου είναι αρχηγός. Πέτυχε μάλιστα αυτό το απίθανο γκολ επί της Πορτογαλίας το περασμένο Σάββατο, που δεν ήταν αρκετό για να φέρει τη νίκη.

Η Εθνική Ομάδα δεν κατάφερε να ξεπεράσει ούτε το εμπόδιο της Γαλλίας, στο τελευταίο ματς του προκριματικού ομίλου της Λήμνου, καθώς αποδείχθηκε ανυπέρβλητο για τα κορίτσια της Εθνικής, που ηττήθηκαν με 28-20.Ωστόσο τα κορίτσια της Εθνικής Νεανίδων έζησαν στιγμές, που μόνο ο αθλητισμός προσφέρει, ακόμα μετά την ήττα από τη Γαλλία. Επί μία εβδομάδα η Λήμνος αγκάλιασε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του χάντμπολ και παρά το αποκλεισμό, ο κόσμος αντάμειψε τις αθλήτριες για την προσπάθειά τους, με ένα παρατεταμένο standing ovation, που διήρκεσε αρκετά λεπτά.
Μάλιστα κάθε μία από τις διεθνείς, πήρε το μικρόφωνο και ευχαρίστησε προσωπικά τον κόσμο, που γέμισε το κλειστό γυμναστήριο που αξίζει να σημειωθεί ότι φέρει το όνομα “Νίκος Σαμαράς”. Έτσι, αποδείχθηκε στην πράξη, ότι η επιλογή της Λήμνου για τη φιλοξενία της διοργάνωσης ήταν απόλυτα σωστή, με το γήπεδο να γεμίζει ακόμη και στους αγώνες που δεν συμμετείχε η Εθνική.
«Παίξαμε κόντρα σε μία μεγάλη σχολή. Ζηλεύουμε την Γαλλία που επενδύει πολύ στο άθλημα μας που το αγαπάμε και εμείς πολύ και θα θέλαμε να τους μοιάσουμε. Είμαι υπερήφανη για τις συμπαίκτριες μου που έπαιξα στο πλάι τους. Ο κόσμος μας έδωσε φτερά μας βοήθησε σημαντικά και τον ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας», είπε η αρχηγός Μάγδα Κεπεσίδου που πλέον ενηλικιώνεται και δεν θα μπορεί για πολύ καιρό ακόμα να λογίζεται ως νεάνιδα.