Ξεκινά στον Έβρο η τελική φάση του Σχολικού Πρωταθλήματος Λυκείων Ελλάδος και Κύπρου

Μπορεί στον βόλεϊ της Αλεξανδρούπολης οι πάντες σχεδόν να ασχολούνται με τις δραματικές εξελίξεις στον Εθνικό, ωστόσο υπάρχουν και άλλα πράγματα που τρέχουν – και ένα από αυτά είναι η διοργάνωση του φάιναλ φορ του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος Λυκείων.

Δυστυχώς (και αυτό είναι πρόβλημα της διοργάνωσης) σε αυτήν την τελική φάση δεν θα εκπροσωπείται Λύκειο της Αλεξανδρούπολης, αφού στα προημιτελικά το 3ο ΓΕΛ ηττήθηκε από το Κολλέγιο που αποτελεί και το φαβορί για την κατάκτηση της διοργάνωσης.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν Τετάρτη με τους προημιτελικούς των κυπριακών ομάδων, Πέμπτη με τα ημιτελικά σε αγόρια και κορίτσια και οι τελικοί την Παρασκευή, Τα πιο πολλά παιχνίδια θα γίνουν στο “Μιχάλης Παρασκευόπουλος”, ωστόσο κάποιες αναμετρήσεις θα διεξαχθούν και στο κλειστό γυμναστήριο των Φερών.

Αξίζει το φίλαθλο κοινό του Έβρου, μαθητικό και μη, να βρεθεί στο γήπεδο και να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες των μελλοντικών αστεριών του βόλεϊ, ενός αθλήματος που ο Έβρος έχει αποδείξει ότι αγαπά πολύ…

 width=