Ο Λουτσέσκου μαζί με τον Περιφερειάρχη Γ. Παυλίδη, πρεσβευτής της Ξάνθης σε Ρουμάνους πράκτορες

Για πέντε μέρες βρέθηκε στην Ξάνθη από την Πέμπτη αποστολή από 26 Ρουμάνους Τουριστικούς Πράκτορες και 16 Δημοσιογράφους από τη Ρουμανία, στο πλαίσιο πενθήμερης επίσκεψης στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ.
Η αποστολή, στο πλαίσιο του ανοίγματος της Περιφέρειας στη ρουμανική τουριστική αγορά έχει σαν στόχο τη γνωριμία με την περιοχή για την τόνωση του τουριστικού ρεύματος από τη βαλκανική χώρα και για το λόγο αυτό η αποστολή καθημερινά επισκέπτεται όλα τα σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος της περιοχής ώστε να υπάρχει μια πλήρης εικόνα του τουριστικού προϊόντος της περιοχής. Σε ό,τι αφορά στην Ξάνθη, η αποστολή επικεντρώθηκε στην Παλιά Πόλη και τον ποταμό Νέστο ενώ οι επισκέπτες γνώρισαν και τη νυχτερινή ζωή της.
Το πιο ενδιαφέρον όμως είναι στη δεξίωση που παρατέθηκε από τον Περιφερειάρχη Γιώργο Παυλίδη. Εκεί παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Μιχάλης Αμοιρίδης,επιχειρηματίες του τουρισμού από την περιοχή και αρκετοί δημοσιογράφοι. Η έκπληξη όμως ήταν η παρουσία του Ρουμάνου Προπονητή της Skoda Ξάνθη Ραζβάν Λουτσέσκου που κλήθηκε από την Περιφέρεια, αποδέχθηκε την πρόσκληση, βρέθηκε στην δεξίωση και έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους συμπατριώτες του αλλά και τους Ξανθιώτες που ήταν παρόντες.
Ο Λουτσέσκου μίλησε στην εκδήλωση και αναφέρθηκε με ιδιαίτερα θερμά λόγια για την περιοχή, τους κατοίκους της και τις φυσικές ομορφιές, όπως τα έχει γνωρίσει στο διάστημα που εργάζεται στην ομάδα της Ξάνθης. Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες στο αναλυτικό ρεπορτάζ του XanthiPress, από όπου αντλήσαμε και τις φωτογραφίες, με ένα κλικ ΕΔΩ.
 width=
 width=
 width=