Το συγκινητικό μήνυμα του Βασίλη Στοάκη για όσα απίστευτα έζησε με την άνοδο της ΑΕ Κομοτηνής

Στην Κομοτηνή – αλλά και στο Διδυμότειχο – δεν έχουν κοπάσει ακόμα οι πανηγυρισμοί για την άνοδο της ομάδας της ΑΕ Κομοτηνής στην Γ’ Εθνική.

Πρωτεργάτης αυτής της επιτυχίας ένας άνθρωπος που λίγοι ίσως πίστευαν αλλά έδωσε τις απαντήσεις του μέσα από το γήπεδο. Και δικαιωμένος πλέον, έσπευσε να ξεσπάσει μέσα από το facebook.

Ο λόγος για τον εκ Διδυμοτείχου Βασίλη Στοάκη, που πήγε στην Κομοτηνή για να σπουδάσει στο Τμήμα Ελληνικής Φιλολογίας, πήρε το πτυχίο του αλλά στο μεταξύ έγινε αθλητικός δημοσιογράφος και εδώ και δυο χρόνια και προπονητής!

Το συγκινητικό του μήνυμα, ιδίως η αναφορά στους γονείς του αλλά και οι συμβουλές του, έχουν σαρώσει το τελευταίο 24ωρο τα like στο διαδίκτυο. Αναλυτικά, έγραψε ο Βασίλης Στοάκης (η φωτογραφία αρχείου από την ορκωμοσία του ως πτυχιούχου, οι πολλές και πανηγυρικές από τον αγώνα και τα επινίκια ακολουθούν σε επόμενες αναρτήσεις):

Εναν χρόνο άκουσα τα άπαντα, από την πρώτη ημέρα μέχρι την τελευταία! Σήμερα έχασα άλλα 10 χρόνια από την ζωή μου κατά την διάρκεια τους…. Ξενύχτια, περπάτημα, τηλεφωνήματα και ψυχαναλύσεις… Αυτή η στιγμή όμως δεν μπορεί να αλλαχθεί με τίποτα…. Στα χέρια των παιδιών, που έδωσες την ψυχή σου για αυτούς, κυριολεκτικά πετώντας από την χαρά μου!
ΥΓ: Σας ευχαριστώ όλους για τα συγχαρητήρια, θα απαντήσω σε όλους ξεχωριστά….
ΥΓ2: Το βράδυ αναμένεται μεγάλο…. με πολύ Ρόζα!
ΥΓ3: Το ότι δύο άνθρωποι αυτήν την στιγμή στο Διδυμότειχο πήραν χρόνια ζωής με την χαρά όλων μας, δεν συγκρίνεται με τίποτα…
ΥΓ4: Συμβουλή – παρά το νεαρό της ηλικίας- από έναν 24χρονο! “Ποτέ μην παρατάτε τα όνειρα σας…”
ΥΓ5: “Αυτό είναι σωστό, αυτό είναι σωστό, πρωτάθλημα, πρωτάθλημα, με τον Φιλόλογο”