“Πανσερραϊκέ, καλέ μου φίλε…”, λένε οι Καβαλιώτες ενόψει του ματς με την ΑΕ Κομοτηνής

Πριν περίπου δυόμισι μήνες ο Πανσερραϊκός ήταν το “κόκκινο πανί” για τους ανθρώπους του Αστέρα Καβάλας.

Το παιχνίδι στις Σέρρες για την τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος ήταν επεισοδιακό, με τους γηπεδούχους να νικάνε με 82-80.

Μια εβδομάδα μετά οι δυο ομάδες προκρίνονται στον τελικό του κυπέλλου της ΕΚΑΣΑΜΑΘ και τα αίματα ανάβουν νωρίς ενόψει του τελικού, αφού είναι νωπά τα γεγονότα.

Όμως; Όμως λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο. Οι δυο ομάδες μπορεί να μην έχουν τις καλύτερες των σχέσεων, αλλά πλέον η άνοδος της Καβάλας εξαρτάται από τον Πανσερραϊκό.

Έτσι όπως ήρθαν τα αποτελέσματα, είναι απλό. Κερδίζουν οι Σέρρες την ΑΕ Κομοτηνής; Ανεβαίνει ο Αστέρας Καβάλας. Κερδίζει η ΑΕΚ; Ο Αστέρας μένει στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ και οι κιτρινόμαυτοι στέφονται πρωταθλητές και ανεβαίνουν στην Γ’ Εθνική!

Και κάπως έτσι έρχεται το “Πανσερραϊκέ, καλέ μου φίλε…” των Καβαλιωτών. Χαρακτηριστικό το δημοσίευμα του kavala-sports. Μπορεί οι δυο ομάδες να κοντράρονται στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά οι Καβαλιώτες παρακαλούν τις Σέρρες για το πρωτάθλημα.

Τι θα γίνει; Θα φανεί το βράδυ του Σαββάτου και θα παρακολουθήσετε live από το ThrakiSportS. Σίγουρα ο Πανσερραϊκός θα παίξει για την ιστορία του.

Κακές γλώσσες λένε ότι και το βράδυ του Σαββάτου μόνο αδιάφορος δεν θα εμφανιστεί, καθώς θα παίζει και για τρόπαιο, εκτός από την υστεροφημία του, έστω και αν αυτό είναι περισσότερο γοήτρου και θα έρθει επισήμως μερικές μέρες μετά.

Το σίγουρο είναι ότι οι παίκτες του Βασίλη Στοάκη θα πρέπει να παρουσιαστούν σοβαροί στον αγώνα – τελικό, για να πάρουν τη νίκη – άνοδο. Αν πάνε με την αίσθηση ότι ήδη έχουν στεφθεί πρωταθλητές, θα έχουμε δράματα…