Photos: Αυτός είναι ο κομοτηναίος μπαρμπέρης που έγινε θέμα σε όλη την Ελλάδα γιατί… ξύρισε τον Καρεμπέ

Όταν είναι στην πόλη σου ο Ολυμπιακός, είσαι Κομοτηναίος και κυνηγάς την είδηση, δεν μπορεί, θα την πετύχεις. Και ο Στέφανος Λεμονίδης αυτό έκανε.
 
Στην επιστροφή του (για χάρη του Ολυμπιακού) στα πάτρια εδάφη, πέτυχε τον Κριστιάν Καρεμπέ να ξυρίζεται σε ένα από τα πιο παραδοσιακά μπαρμπέρικα της Κομοτηνής, στην Οδό Ερμού, κάτω από το ρολόι-σήμα κατατεθέν της πόλης. Και η φωτογραφία έγινε θέμα πανελλαδικό, έστω και αν κάποιοι ξέχασαν να αναφέρουν πού και από ποιον την διάβασαν.
 
Ο Γιάννης Πετρακόπουλος του inkomotini πήγε το θέμα ένα βήμα πιο κάτω. Γιατί τον Καρεμπέ όλοι τον ξέρουν. Τον μπαρμπέρη όμως; Οι περισσότεροι Κομοτηναίοι ναι. Ο υπόλοιπος κόσμος όχι. Κι όμως, πρόκειται για ένθερμο φίλαθλο και δη της ομάδας του Πανθρακικού, ο οποίος και γήπεδο πηγαίνει και σημαία του συλλόγου διαθέτει και λάβαρα πολλά αλλά και παλιές φωτογραφίες της ομάδας, ακόμα και από την δεκαετία του ’70.
 
Ο λόγος για τον μετρ του ξυρίσματος, τον Φερού, κατά κόσμον Χιουσμέν Μπαχρί, τον φημισμένο μπαρμπέρη της Κομοτηνής και ένθερμο οπαδό του Πανθρακικού, που διατηρεί ένα από τα παλαιότερα κουρεία κάτω από το Ρολόι της πόλης. Εκεί βρέθηκε λοιπόν ο πάντα φιλικός και χαμογελαστός Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος έδειξε να απολαμβάνει το παραδοσιακό ξύρισμα και στη βόλτα του δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με όσους του το ζήτησαν.
 
Απολαύστε τις φωτογραφίες του inkomotini