Photos: Η χαρά της βουλευτίνας Έβρου Νατάσας για τη νίκη του αδερφού της Δημήτρη στην Κυψέλη

Τι κι αν την Πέμπτη είχε Ολομέλεια στην Βουλή, που ξεκίνησε από το πρωί και κρατάει μέχρι αργά το βράδυ; Η βουλευτής Έβρου Νατάσα Γκαρά προσπάθησε να κλέψει λίγο χρόνο από τα βουλευτικά της καθήκοντα και έσπευσε στην Κυψέλη.

Κατάγεται από την Ορεστιάδα, αγαπάει το βόλεϊ όπως όλοι οι συμπατριώτες της αλλά ο λόγος που πήγε στο κλειστό του Πανελληνίου δεν ήταν η παρουσία της στο γήπεδο ως φίλαθλος του Παναθηναϊκού ή του ΠΑΟΚ. Είχε βέβαια προτίμηση στον δικέφαλο του βορρά αλλά ο λόγος ήταν… δεσμός αίματος.

“Οικογενειακή αδεία” λοιπόν (και ελπίζουμε η πρόεδρος Ζωή Κωνσταντοπούλου να την συγχωρέσει για αυτό…), η Νατάσα άφησε για λίγο τις υποχρεώσεις της στην Βουλή και έσπευσε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον αδερφό της Δημήτρη και να συμπαρασταθεί από κοντά στην προσπάθειά του και της ομάδας του για την… ανατροπή και την πρόκριση στον τελικό.

Πριν το ματς, ο Παναθηναϊκός προηγούνταν με 2-1 στις νίκες και για να μείνει στο παιχνίδι της πρόκρισης ο ΠΑΟΚ όφειλε να σπάσει την έδρα του τριφυλλιού, αφού είχε απωλέσει το πλεονέκτημα έδρας. Τελικά ο δικέφαλος τα κατάφερε, έχοντας έναν εκπληκτικό Ερνάντο Γκόμεζ στην σύνθεσή του και νίκησε 0-3 σετ (21-25, 30-32 μετά από συγκλονιστική μάχη και 8-25), μεταφέροντας την σειρά σε πέμπτο και τελευταίο ημιτελικό την Δευτέρα στην Πυλαία.

Ο φακός της Nova κατέγραψε πολλές φορές στη μετάδοση τη Νατάσα, να κάθεται δίπλα στον πρόεδρο του ΤΑΑ ΠΑΟΚ Γ. Ανδρέου. Αλλά αυτός του ThrakiSportS βρέθηκε στα πιο σημαντικά, μετά το τέλος, όταν κοτζάμ βουλευτής περίμενε υπομονετικά για να συγχαρεί τον αδερφό της για τη νίκη του και με την ευκαιρία συνεχάρη και την υπόλοιπη ομάδα αλλά έκανε και δηλώσεις στο κανάλι ΑΡΤ και τον Ορεστιαδίτη φίλο και συνεργάτη Δημήτρη Αρβανιτίδη, που λόγω καταγωγής αναγνώρισε την παρουσία της και φυσικά δεν έχασε την ευκαιρία για λίγες δηλώσεις από τα δυο αγαπημένα αδέρφια…

 width=

 

 width=

 

 width=

 

 width=

 

 width=