Νίκος Παπαδόπουλος και Σίλβα Κλέιτον μιλούν για τις ημιτελικές μάχες του Κυπέλλου

Στην εφημερίδα «Real News» μίλησαν ο τεχνικός του Ηρακλής, Νίκος Παπαδόπουλος, και ο άσος της Ξάνθης, Σίλβα Κλέιτον, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.


Ο Ηρακλής μπορεί να έχει στο μυαλό του τα πλέι οφ και την επιστροφή στην Super League, όμως το μέγεθος της ομάδας δεν αφήνει περιθώρια για να περάσει το Κύπελλο σε δεύτερη μοίρα. Και η Ξάνθη ωστόσο θέλει την πρόκριση στον τελικό και ψάχνει θετικό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι.

Νίκος Παπαδόπουλος (Ηρακλής): «Δικός μας στόχος από την αρχή δεν ήταν η διάκριση στο Κύπελλο, αλλά η άνοδος. Όμως αντιμετωπίσαμε με σοβαρότητα όλους τους αγώνες και πετύχαμε να περάσουμε στον ημιτελικό. Σίγουρα ο αντίπαλός μας, με την ποιοτική ομάδα που διαθέτει, είναι το φαβορί για την πρόκριση. Όμως εδώ που φτάσαμε, δεν μπορούμε να παρά να προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Στην πρώτη αναμέτρηση στην έδρα μας, σκοπός μας είναι να κρατήσουμε το ‘μηδέν’. Όσο για τον τελικό, ασφαλώς και αποτελεί πρόκληση για τον καθένα μας να πάμε μέχρι εκεί».

Κλέιτον (Ξάνθη): «Θα πρέπει να παλέψουμε πολύ για να περάσουμε στον τελικό. Ήδη είμαστε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του Κυπέλλου κι αυτό είναι πολύ καλό. Όμως μας περιμένει μία ακόμη πρόκληση. Να μπορέσουμε να ξαναπαίξουμε στο σπουδαιότερο παιχνίδι της διοργάνωσης. Ο Ηρακλής θα είναι δυνατός αντίπαλος, έχει ιστορία και κόσμο και από τη στιγμή που έφτασε ως εδώ θα πει ότι το αξίζει. Μακάρι να τα καταφέρουμε, θα είναι μια μεγάλη επιτυχία της ομάδας μου. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα στον πρώτο εκτός έδρας αγώνα, ώστε να έχουμε καλύτερες πιθανότητες».