Μπλόκαραν ξαφνικά οι στοιχηματικές εταιρείες τα πονταρίσματα στο Εθνικός – Παμβοχαϊκός

Σοβαρές εξελίξεις έχουμε λίγο πριν την τέλεση του αγώνα Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Παμβοχαϊκός για τις θέσεις 5-8 των πλέι οφ.

Μετά τις ανακοινώσεις παικτών και Μουστακίδη, οι ξένες εταιρείες στοιχηματισμού που πρόσφεραν το παιχνίδι επέλεξαν να το αφαιρέσουν από το κουπόνι τους.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό έγινε επειδή είδαν πολύ μεγάλα ποσά να παίζονται στο διπλό, στη νίκη δηλαδή του Παμβοχαϊκού που θεωρητικά είναι το αουτσάιντερ.

Η ομάδα της Κορινθίας τερμάτισε έβδομη με διαφορά άνω των δέκα βαθμών από τον Εθνικό. Φέτος έχει ηττηθεί από τους Αλεξανδρουπολίτες και στα τρία ματς που έπαιξαν για πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ.

Όπως ήταν φυσιολογικό, οι εταιρείες είχαν βγάλει αποδόσεις έχοντας ως φαβορί τον Εθνικό, ο οποίος παιζόταν από 1.22 μέχρι 1.35 ανάλογα με την εταιρεία. Αντιθέτως, η νίκη του Παμβοχαϊκού παιζόταν από 2,95 ως και 3.54!!!

Αυτό σημαίνει ότι αν κάποιος έχει ποντάρει 10.000 ευρώ στη νίκη των φιλοξενούμενων και επιβεβαιωθεί αυτή η πρόβλεψη, θα πάρει πίσω 35.400 ευρώ και θα έχει ευκολότατο κέρδος.

Προφανώς τα ποσά που παίχτηκαν είναι πολύ μεγάλα, διαφορετικά οι εταιρείες θα προχωρούσαν απλά σε διορθωτικές κινήσεις στις αποδόσεις τους και δεν θα οδηγούσαν το ματς σε φραγή.

Πρόκειται περίπτωση αντίστοιχη με αυτές που στέλνονται κάθε τρεις και λίγο στην ΕΠΟ από την ΟΥΕΦΑ για αγώνες του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος. Δεν είναι γνωστό ωστόσο να υπάρχει αντίστοιχη διαδικασία φακέλων που να στέλνονται από την CEV στην ΕΟΠΕ.

Ίσως ωστόσο, ανάλογα με την εξέλιξη της αναμέτρησης, να έχουμε μια πιο ενδελεχή έρευνα. Γιατί ως γνωστόν, οι στοιχηματικές εταιρείες κυνηγούν τέτοιες περιπτώσεις όταν αντιλαμβάνονται ότι έχουν μεγάλη χασούρα.

Αν αντιθέτως βγουν κερδισμένες και ανατραπούν οι φήμες, τότε προφανώς ούτε γάτα ούτε ζημιά. Ίδωμεν…