ΕΠΣ Θράκης: Επεισοδιακό και δραματικό φινάλε στο εξ αναβολής ντέρμπι των… δέκα θεατών

Όλα τα είχε το εξ αναβολής παιχνίδι ανάμεσα στην Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και τον Αετό Μίσχου για την Α1 Κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης, το οποίο πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης στο Ενωσιακό Γήπεδο του Ραδιοφωνικού Σταθμού Κομοτηνής.

Δύο γκολ, δραματική εξέλιξη με το Σιδηροχώρι να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις σε 1-1, εντάσεις, διαμαρτυρίες και μικροεπεισόδια, ωστόσο το παρακολούθησαν με το ζόρι δέκα θεατές, αφού τόσοι παραβρέθηκαν μεγαλοβδομαδιάτικα στο “Γ. Παπαδριέλλης”.
Όπως αναφέρει και το rodopisports, το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να είναι ορεξάτοι και να φτάνουν μπροστά στην εστία με ευκολία, κυρίως χάρη στις προσπάθειες του Δημήτρη Μπόζη. Το σκορ άνοιξε για τον Αετό Μίσχου στο 24′ με ωραίο σουτ το Ιμπράμ Μουλεζημ έξω από την μεγάλη περιοχή.
Ωστόσο αυτό το γκολ αφύπνισε τους τυπικά γηπεδούχους, που πέρασαν μπροστά. Μπορεί το σκορ να μην άλλαξε όχι απλά μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου, αλλά ουσιαστικά μέχρι και τις καθυστερήσεις του δευτέρου μέρους, ωστόσο τίποτα δεν τελειώνει πριν σφυρίξει ο διαιτητής και αυτό αποδείχθηκε στο Ενωσιακό.
Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων λοιπον ο Μαυρόπουλος πήδηξε μαζί με τον γκολκίπερ μέσα στην μικρή περιοχή, εκεί υπήρξε μια επαφή, ο διαιτητής είπε “παίζεται” και ο επιθετικός της Δόξας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας για το Νέο Σιδηροχώρι.
Αμέσως μετά το παιχνίδι διακόπηκε για περίπου δυο λεπτά από τις έντονες διαμαρτυρίες που είχαν οι παίκτες αλλά και ο πρόεδρος του Αετού Μίσχου προς τον διαιτητή της αναμέτρησης Δημητριάδη, που πέραν αυτής της φάσης δεν είχε άλλη για την οποία να ελέγχεται.
Μάλιστα, ο πρόεδρος απείλησε να πάρει την ομάδα και να αποχωρήσει, αλλά επικράτησαν πιο ψύχραιμες φωνές και δεν το έπραξε.
ΔΟΞΑ ΝΕΟΥ ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ (Σκουλής): Κεσσόπουλος, Δεκηγιαννίδης (46′ Σταμπόλης), Τσοτρίδης, Παντελίδης, Κυριαζής, Κουτσογιάννης, Αθανάσαρος, Λεφής, Μαυρόπουλος, Παππούς, Πασακαλίδης
ΑΕΤΟΣ ΜΙΣΧΟΥ (Μπόζης): Μουσταφα Ισμαήλ, Αμετ, Κούκος, Παπαδόπουλος, Οσμάν Γενίς, Σαλή Μισιρζη (68′ Ιμπράμ Σερκάτ), Αλήοσμαν, Μπόζης Δ.Τ, Μπόζης Δ, Ιμπράμ Μουλεζήμ,Ιμπάμ Σουατ.