«Δια χειρός» του (πρώην του Εθνικού) Αγγελόπουλου προκρίθηκε η Ανόρθωση στον τελικό

Με μπλοκ του πρώην παίκτη του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Νίκου Αγγελόπουλου, η Ανόρθωση έπειτα από ένα επεισοδιακό ημιτελικό, επικράτησε με 3-1 σετ του ΑΠΟΕΛ παίρνοντας ρεβάνς για την ήττα του 3-2 του πρώτου αγώνα και “σφράγισε” την πρόκρισή της στον τελικό του κυπέλλου Κύπρου.


Στον συγκλονιστικό αγώνα που διεξήχθη στο “Θεμιστόκλειο”, η γηπεδούχος ομάδα του Μάριου Κοντού πήρε στα σημεία το α’ σετ με 28-26, αλλά οι φιλοξενούμενοι “απάντησαν” με 25-22 ισοφαρίζοντας σε 1-1. Το τρίτο σετ, έπειτα από πολλές διακυμάνσεις και εναλλαγές του σκορ κατέληξε και πάλι μετά από πέντε σετ μπολ με 29-27 στους γηπεδούχους, που ζευγαρώνοντας τα κερδισμένα τους σετ φάνηκε να ανεβάινουν ψυχολογικά.

Όμως στο 4ο σετ και ενώ η ομάδα του Νίκου Αγγελόπουλου είχε βραχεία κεφαλή με 20-19, ένα λιποθυμικό επεισόδιο στην κερκίδα προκάλεσε περίπου 20λεπτη διακοπή στο παιχνίδι την οποία μαζί με κάποια φαλτσοσγυρίγματα εκμεταλλεύτηκε το ΑΠΟΕΛ και μείωσε σε 24-23.

Κάπου εκεί όμως ο Έλληνας διεθνής πασαδόρος έμελλε να έχει την τελευταία κουβέντα στο παιχνίδι, καθώς με δικό του μπλοκ πάνω στον Τζόρτζεβιτς, η “Μεγάλη Κυρία” φάνηκε συνεπής στο μεγάλο ραντεβού του θεσμού.

Εκεί, όπου θα περιμένει να μάθει ποια εκ των ΑΕ Καραβά και Ομόνοια θα κληθεί να αντιμετωπίσει στον τελικό της 18ης Απριλίου για το τρόπαιο. Η ομάδα του Καραβά πάντως έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση, μετά τη νίκη της με 3-1 στον πρώτο αγώνα.