Σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα διώχνει άμεσα τον Σολάρι από την Ελλάδα

Αποχωρεί από τον Εργοτέλη ο πρώην παίκτης της Ξάνθης και πρώτος σκόρερ πέρσι με την ομάδα της Θράκης στην Super League Εστέμπαν Σολάρι λόγω σοβαρού οικογενειακού προβλήματος.


Η κρητική ΠΑΕ ανακοίνωσε… «την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Εστέμπαν Σολάρι, έπειτα από σχετικό αίτημα του ποδοσφαιριστή, ο οποίος ζήτησε να επιστρέψει άμεσα στην πατρίδα του για οικογενειακούς λόγους. Το ΔΣ της ΠΑΕ κατέβαλλε κάθε δυνατή προσπάθεια για τον μεταπείσει, ώστε να παραμείνει και να συνδράμει στην προσπάθεια για την επίτευξη του στόχου, ωστόσο, αυτό δεν κατέστη δυνατό, λόγω του μεγέθους του προβλήματος που αντιμετωπίζει. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Ο ίδιος ο παίκτης, που είχε 9 συμμετοχές και 1 γκολ στο πρωτάθλημα, εξήγησε: «Έπειτα από προσπάθεια δύο εβδομάδων να δώσω λύση σε ένα οικογενειακό πρόβλημα που αντιμετωπίζω, αναγκάζομαι να λύσω την συνεργασία μου με τον Εργοτέλη και να επιστρέψω στην πατρίδα μου. Ελπίζω να καταλάβουν όλοι ότι πρέπει να αποχωρήσω. Ευχαριστώ την οικογένεια του Εργοτέλη για την βοήθεια που μου παρείχε και την κατανόηση. Εύχομαι τα καλύτερα για τον σύλλογο και γιατί όχι να επιστρέψω στην ομάδα κάποια άλλη στιγμή».

Πάντως πριν αποχωρήσει, ο Σολάρι την ζημιά στον Πανθρακικό την έκανε. Από δική του ασίστ προήλθε το δεύτερο γκολ του Εργοτέλη στο ματς της περασμένης Κυριακής…