Ανακοίνωση – βόμβα! Ξεκίνησαν αποχή οι παίκτες του Εθνικού διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους!!!

Αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τα χρήματα που τους οφείλονται φαίνεται πως είναι οι παίκτες του Εθνικού, οι οποίοι σήμερα για δεύτερη  μέρα απείχαν από την προπόνηση εις ένδειξη διαμαρτυρίας, για το οικονομικό τέλμα στο οποίο έχει έρθει το τμήμα του βόλεϊ.
Όλοι οι παίκτες της ομάδας εξέδωσαν ανακοίνωση η οποία μάλιστα αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα του συλλόγου στο fecebook, μέσω της οποίας παρουσιάζουν την κατάσταση που βιώνουν τους τελευταίους μήνες:
 
«Όλοι οι παίκτες της ομάδας βόλεϊ, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αποχή από τις προπονήσεις, δείχνοντας με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο τη δυσαρέσκειά τους για την οικονομική κατάσταση του Εθνικού. Από την αρχή της σεζόν έχουμε λάβει χρήματα τριών μισθών, τα Χριστούγεννα δεν μας δόθηκαν καθόλου χρήματα και από τη διοίκηση ακούμε μόνο υποσχέσεις. 
 
Από τα λόγια έχουμε κουραστεί. Τόσο καιρό προσπαθούμε απλήρωτοι να είμαστε εντάξει στις υποχρεώσεις τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη. Δε θέλαμε όμως να αποπροσανατολιστούμε από τον στόχο μας, που πάντα ήταν η είσοδος στην τετράδα. Ωστόσο η υπομονή και ο αγώνας που κάνουμε, δεν έχει εκτιμηθεί από κανέναν.
 
Τόσο καιρό σεβόμασταν την ιστορία του Εθνικού, τους εαυτούς μας και τον κόσμο της ομάδας και κάναμε υπομονή. Τώρα όμως δεν έχουμε άλλη…. Δυστυχώς είμαστε αναγκασμένοι να προβούμε σε αυτή την κίνηση, ως ύστατη προσπάθεια, να λάβουμε τα δεδουλευμένα μας.