Νέος προπονητής στον Έβρο Σουφλίου ο Βασίλης Τσιομλεκίδης

Μία εβδομάδα μετά το ξαφνικό διαζύγιο με τον Εθνικό, ο Βασίλης Τσιομλεκίδης βρήκε γρήγορα νέο σταθμό στην προπονητική του καριέρα. Μετακομίζει λίγο βορειότερα και πηγαίνει στον Έβρο Σουφλίου.

Η διοίκηση της ομάδας του Έβρου έκρινε, μετά την ήττα – σοκ του Σαββάτου από το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, που πλησίασε στους τρεις βαθμούς το Σουφλί, ότι είναι επιτακτική ανάγκη να έρθει κάποιος προπονητής.

Η θέση ουσιαστικά χήρευε μετά την αποχώρηση του Νίκου Ουσταμπασίδη για τον ΠΑΟΚ. Είχε κληθεί να την καλύψει ο βοηθός του Νεκτάριος Κελεσίδης ως πρώτος προπονητής, ο οποίος ωστόσο δεν θα παραμείνει στην ομάδα μετά την έλευση του Τσιομλεκίδη.

Είναι η δεύτερη φορά μέσα στη σεζόν που ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης καταλήγει στο Σουφλί, αφού το ίδιο είχε γίνει και με τον Νίκο Ουσταμπασίδη, μετά την παραίτηση του Γιώργου Αραμπατζή.

Ο Βασίλης Τσιομλεκίδης μπορεί τα τελευταία τρεισίμισι χρόνια να έχει ταυτιστεί με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, όμως έχει μεγάλο παρελθόν και στο Σουφλί. Ξέρει πολύ καλά το έμψυχο δυναμικό και κυρίως ξέρει πολύ να δουλεύει στον τομέα της ψυχολογίας, κάτι που θεωρείται κρίσιμο σημείο για αυτά τα τελευταία παιχνίδια στην Γ’ Εθνική που θα κρίνουν και την παραμονή.

Σημαντικό ρόλο στο να του γίνει πρόταση συνετέλεσε και το γεγονός ότι στην μεγάλη κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στις διοικήσεις του Εθνικού και του Έβρου Σουφλίου μετά το μεταξύ τους παιχνίδι, ο ίδιος όπως και ο Νίκος Ουσταμπασίδης κράτησαν ήπια στάση, αποφεύγοντας σχόλια που θα μπορούσαν να πυροδοτήσουν το κλίμα.

Ο Βασίλης Τσιομλεκίδης θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του Έβρου Σουφλίου ως νέος προπονητής της ομάδας την Μεγάλη Τετάρτη, στον εκτός έδρας αγώνα με τον Άρη Ασπροποτάμου, που είχε αναβληθεί προ δεκαημέρου και ορίστηκε από την ΕΠΟ για τις 8 Απριλίου.