Η σημειολογία για τον Εθνικό της βράβευσης του Ιβάν Μίχαλι από τον Απόστολο Τσιπίδη

Από τα χέρια του Απόστολου Τσιπίδη παρέλαβε το βραβείο του MVP για την αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής με την Ορεστιάδα ο κεντρικός του Εθνικού Ιβάν Μίχαλι.

Ο Κροάτης καταχειροκροτήθηκε, έστω και αν παρέλαβε το βραβείο του με μικρή καθυστέρηση, αφού αφορούσε τον αγώνα της 19ης αγωνιστικής στην Ορεστιάδα και όλοι περίμεναν να δοθεί στην αναμέτρηση με την Κηφισιά πριν από δύο εβδομάδες για την 20η, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη τότε.
Ωστόσο δεν ήταν μόνο ο Μίχαλι που χάρηκε με αυτήν την βράβευση. Και ο Τσιπίδης, που φημολογείται έντονα ότι δεν θα είναι απλά ο επόμενος μεγάλος χορηγός του Εθνικού αλλά θα έχει ρόλο και στο διοικητικό σχήμα, το ευχαριστήθηκε δεόντως – αν κρίνει κανείς από τον τρόπο με τον οποίο σχολίασε τις σχετικές φωτογραφίες του ThrakiSportS στο facebook.
Το χαρακτήρισε μια προθέρμανση και σχολίασε:
αυτο που εδωσα στο ivan μου φανηκε μικρο….θελω ενα με δυο χερουλια στο πλαι!!!!
Και οσοι με ξερουν χρονια γνωριζουν οτι θα το φερω στην αλεξανδρουπολη!!!!!

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι δεν έγινε γνωστή η ιδιότητα υπό την οποία ο Τσιπίδης κλήθηκε να δώσει το βραβείο της Volley League. Από την Λίγκα πάντως τόνιζαν ότι δεν έχουν καμία εμπλοκή στο ποιος δίνει τι. Η μόνη υποχρέωσή της είναι να στείλει το βραβείο και η κάθε γηπεδούχος ομάδα έχει στην ευθύνη της να επιλέξει ποιος θα το δώσει στον βραβευόμενο.

Το ότι ο Εθνικός επέλεξε τον Απόστολο Τσιπίδη, ο οποίος τις τελευταίες τρεις εβδομάδες έχει φέρει ζεστό χρήμα στην ομάδα ώστε να μπορέσει να ανταπεξέλθει στα έξοδά της και να καταφέρει να ολοκληρώσει το πρωτάθλημα, έστω κι αν αυτό δεν έγινε με τον επιθυμητό τρόπο της εισόδου στην τετράδα, ίσως δείχνει κάτι για τα μελλούμενα. Θα δείξει…