Αμφισβήτησαν την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος του ομοσπονδιακού προπονητή Γιάννη Ανδρεάδη!!!

Αίσθηση προκάλεσε στον χώρο του βόλεϊ η ευθεία αμφισβήτηση του δικαιώματος να είναι ομοσπονδιακός προπονητής στην Εθνική Βόλεϊ Κορασίδων από γνωστό μπλογκ που ασχολείται με τον χώρο του βόλεϊ.

Το volleyland2010  σε ανάρτηση της περασμένης Πέμπτης, μετά τον αποκλεισμό της Κορασίδων, που μάλιστα είναι και η δημοφιλέστερη ανάρτηση του συγκεκριμένου μπλογκ την τελευταία εβδομάδα, επισημαίνει μεταξύ άλλων:
“Ο Μαυρομάτης προκειμένου να κάνει το χατήρι της Μπούλας και του Περικλή δεν δίστασε να διώξει τον Καμπερίδη και να διαλύσει ουσιαστικά μια από τις καλύτερες φουρνιές των κορασίδων!
Μάλιστα στην θέση του προσέλαβε τον Γιάννη Ανδρεάδη που άκουσον άκουσον δεν έχει άδεια εξασκήσεως προπονητή πετοσφαίρισης σύμφωνα πάντα, με τις επίσημες λίστες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού! Διαβάστε εδώ την Λίστα“.
Άμεση ήταν η απάντηση του Εβρίτη προπονητή, που απέστειλε στο μπλογκ το πλήρες βιογραφικό του αλλά και την άδεια ασκήσεως του επαγγέλματος της προπονητικής.


”Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται αυτή η επίθεση σε μένα από μέρους σας.
Σας παρακαλώ μην κατηγορείτε τα παιδιά για “χαλαρότητα” και άλλα τέτοια, γιατί σας πληροφορώ πως προσπάθησαν τόσο στην προετοιμασία όσο και στους αγώνες όσο δεν φαντάζεστε.
Πιστεύω πως όσοι με γνωρίζουν δεν είναι δυνατόν να έχουν τέτοια άποψη για μένα και την προπονητική μου πορεία.
Παρ’ όλα αυτά εγώ σας στέλνω ένα σύντομο βιογραφικό μου, καθώς και την άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος  προπονητή πετοσφαίρισης.
Σας ευχαριστώ
Γιάννης Ανδρεάδης ”

 
Το μπλογκ volleyland2010 από την πλευρά του απάντησε στην επιστολή του Γιάννη Ανδρεάδη:

“Ενημερώνουμε λοιπόν τον κ. Ανδρεάδη ότι δεν έχουμε τίποτα προσωπικά με το άτομο του, αλλά με εκείνους που τον επέλεξαν!
Δεν κατηγορήσαμε τις αθλήτριες για χαλαρότητα αλλά εκείνον ότι δεν αντιμετώπισε την κατάσταση με την σπουδαιότητα που άρμοζε στην περίπτωση!
Όταν αντιπροσωπεύουμε την Εθνική ομάδα πρέπει να δίνουμε το 120% των δυνατοτήτων μας και όχι να βγαίνουμε ”σέλφι”!
Όσο για το πλούσιο βιογραφικό που μας έστειλε ο κος Ανδρεάδης εμείς θα περιμέναμε να μας έγραφε τις αθλήτριες και αθλητές που ανάδειξε!
Όσο για την άδεια εργασίας καλό θα είναι να στείλει επιστολή στην ΓΓΑ γιατί εκείνοι δεν τον έχουν στην λίστα των προπονητών με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος!
Όσο δε κ.Ανδρεάδη ότι ”υστερούμε τελικά σε σωματικά προσόντα” αυτό το αφήνω ασχολίαστο!”.