LIVE η Volley League: Εθνικός-Σύρος, ΑΕΚ-Ορεστιάδα και όλη η τελευταία αγωνιστική

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την δράση στην τελευταία αγωνιστική της Volley League. Έμφαση θα δίνουμε στα παιχνίδια Εθνικού Αλεξανδρούπολης – Φοίνικα Σύρου και ΑΕΚ – ΑΟ Ορεστιάδας, αλλά θα έχετε ενημέρωση και για τους υπόλοιπους αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος…

Καλησπέρα. Τελευταία αγωνιστική και θα προσπαθήσουμε από αυτήν την ανάρτηση να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν σε όλους τους αγώνες, με έμφαση στο τι κάνουν οι δυο ομάδες του Έβρου.

Ωρα 16:45  Όλα τα παιχνίδια ξεκινούν στις πέντε το απόγευμα και αξίζει να αναφερθεί ότι μεταδίδονται λεπτό προς λεπτό από τη Nova. Αρης – Παμβοχαϊκός, Ολυμπιακός – Λαμία, Εθνικός – Φοίνικας Σύρου, ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, ΜΕΝΤ – Κηφισιά και ΑΕΚ – Ορεστιάδα είναι το πρόγραμμα.

Ωρα 16:48  Ο ΠΑΟΚ είναι ό,τι και να γίνει πρώτος για πρώτη φορά στην ιστορία του και ο Ολυμπιακός δεύτερος, θα έχουν πλεονέκτημα έδρας στα ημιτελικά που θα ξεκινήσουν από τη Μεγάλη Τρίτη. Οι άλλες δυο αδιάφορες ομάδες είναι ο Παμβοχαϊκός και η Ορεστιάδα, που σε κάθε περίπτωση θα τερματίσει όγδοη και θα παίξει πλέι οφ για την πέμπτη θέση.

Ωρα 16:52 Ουσιαστικά τέσσερις ομάδες, ο Εθνικός, ο Φοίνικας, ο Παναθηναϊκός και η Κηφισιά διεκδικούν τις δύο άλλες θέσεις της τετράδας που οδηγούν και στην Ευρώπη. Με νίκη ο Εθνικός τερματίζει τρίτος κατά πάσα πιθανότητα, εκτός και αν νικήσει ο Παναθηναϊκός τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία. Σε κάθε περίπτωση όμως, με νίκη ο Εθνικός μπαίνει τετράδα.

Ωρα 16:56  Μεγάλη μάχη και για την ουρά. Αν η Ορεστιάδα νικήσει την ΑΕΚ, η ΑΕΚ υποβιβάζεται. Από εκεί και πέρα, αν κερδίσει, έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα υπάρξουν πλέι άουτ και με ποιες ομάδες. Πολλά τα σενάρια.

Ωρα 16:59  Τα ματς για τηλεοπτικούς θα ξεκινήσουν όλα με πέντε λεπτά καθυστέρηση, στις πέντε και πέντε δηλαδή

Ωρα 17:05  Ξεκίνησε ήδη το παιχνίδι στην Γλυφάδα. Δημητριάδης, Καρδαμανίδης, Τόμσον, Πεντίδης, Ριζόπουλος, Γκιγέρμε και λίμπερο ο Κωνσταντινίδης ξεκινούν. Δίνει ευκαιρίες σε νέους ο Δεληκώστας, ενώ έχει και ο Λούνα πρόβλημα. ΑΕΚ – Ορεστιάδα στο πρώτο σετ 3-3.

Ωρα 17:08  Ξεκίνησε το ματς και στην Αλεξανδρύπολη. Άντριτς, Μίχαλι, Ανέστης Δαλακούρας, Παπάζογλου, Κώστας Δαλακούρας, Κασαμπαλής, και λίμπερο ο Δαρίδης οι παίκτες με τους οποίους ξεκινά ο Μουστακίδης. Εθνικός – Φοίνικας στο πρώτο σετ 5-5 με όλους τους πόντους για τον Εθνικό από τον Άντριτς.

Ωρα 17:12  Στην Γλυφάδα η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει καλύτερα και προηγείται 11-6.

Ωρα 17:13  Στην Αλεξανδρούπολη ο Φοίνικας μπήκε αποφασισμένος στο παιχνίδι και προηγείται με 9-11.

Ωρα 17:19  Στο δεύτερο τεχνικό ταϊμ άουτ οι ομάδες του Έβρου είναι πίσω. Στην Γλυφάδα η ΑΕΚ προηγείται της Ορεστιάδας 16-11. Στην Αλεξανδρούπολη ο Φοίνικας μπροστά 15-16.

Ωρα 17:27  Τέλος πρώτου σετ στην Γλυφάδα με τους γηπεδούχους να το κατακτούν με 25-18. ΑΕΚ – Ορεστιάδα 1-0.

Ωρα 17:29  Με Χαραλαμπίδη – Λαππα στον πρώτο πόντο από μπλοκ των φιλοξενούμενων στο σετ, οι φιλοξενούμενοι κατακτούν με 23-25 το πρώτο σετ στην Αλεξανδρούπολη. Εθνικός – Φοίνικας 0-1

Ωρα 17:34  Έκπληξη στην Πυλαία, ο Παναθηναϊκός πήρε με 22-25 το πρώτο σετ από τον ΠΑΟΚ σε ματς που ενδιαφέρει τον Εθνικό. Επίσης, η Κηφισιά πήρε το πρώτο σετ από την ΜΕΝΤ. Στην μάχη της ουράς ο Άρης επίσης το κέρδισε απέναντι στο αδιάφορο Βραχάτι. Στου Ρέντη η Λαμία είχε δύο σετ μπολ στο 22-24 αλλά ο Ολυμπιακός ισοφάρισε και συνεχίζουμε.

Ωρα 17:36  Με 27-25 ο Ολυμπιακός παίρνει το πρώτο σετ επί της Λαμίας. Στην Γλυφάδα στο πρώτο τεχνικό ταϊθμ άουτ είναι πάλι μπροστά με 8-7 η ΑΕΚ αν και προηγήθηκε με 1-5 η Ορεστιάδα.

Ωρα 17:42  Στην Αλεξανδρούπολη η Σύρος προηγείται με 7-8 και σε αυτό το πρώτο τεχνικό ταϊμ άουτ.

ΔΙΑΚΟΠΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΛΟΓΩ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ – ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ