Τα τέσσερα Θρακιωτάκια που επιλέχτηκαν για την τελική φάση του Ενωσιακού Πρωταθλήματος!

Στην τελική ευθεία έχει μπει το Ενωσιακό Πρωτάθλημα, με τους ημιτελικούς και τελικούς να διεξάγονται από τις 5 έως και τις 8 Απριλίου στα Γιάννενα. 
Εκεί οι επίλεκτοι της 1ης Ζώνης, που αποτελείται από όσους έχουν επιλεγεί από τις τρεις περιφερειακές ομάδες της Βορείου Ελλάδας, που αποτελείται από τις Ενώσεις Έβρου, Θράκης, Ξάνθης, Καβάλας, Δράμας, Κιλκίς, Σερρών, Μακεδονίας, Χαλκιδικής, Πέλλας, Κοζάνης, Ημαθίας, Γρεβενών. Φλώρινας και Καστοριάς, θα τεθούν αντιμέτωποι με την επίλεκτη ομάδα της 2ης Ζώνης που από αποτελείται από τις Ενώσεις Θεσσαλίας, Ηπείρου και Στερεάς Ελλάδας. 
Το παιχνίδι με την 2η Ζώνη τόσο για τους Παίδες όσο και για τους Νέους είναι προγραμματισμένα για την Κυριακή 5 Απριλίου, με τον νικητή να αγωνίζεται στον μεγάλο τελικό που θα γίνει την Τετάρτη 8 Απριλίου με τον νικητή της αναμέτρησης μεταξύ της 3ης και 4ης Ζώνης (δηλαδή της Νότιας Ελλάδας), ενώ σε περίπτωση ήττας στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσει την Τρίτη 7 Απριλίου τον ηττημένο του έτερου ζευγαριού στον μικρό τελικό. 
Πάμε τώρα στα σημαντικά, στους επίλεκτους της 1ης Ζώνης όπου έχουν επιλεγεί και 4 Θρακιωτάκια που θα εκπροσωπήσουν και τους τρεις νομούς της Θράκης, ενώ συνολικά από την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης έχουν επιλεγεί 10 ποδοσφαιριστές. 
Στην ομάδα των Παίδων έχουν επιλεγεί οι Σαμέτ Αχμέτ και Τζιαφάλιας από την ΕΠΣ Θράκης και οι Κοντάκης (ΕΠΣ Καβάλας) και Βεζυρίδης (ΕΠΣ Δράμας). 
Στους Νέους έχουν επιλεγεί ο Κωσταντίνος Τενεκές από την ΕΠΣ Ξάνθης και ο Τσιλιακίδης από την ΕΠΣ Έβρου, ενώ κλήθηκαν επίσης και τέσσερις ποδοσφαιριστές από την ΕΠΣ Δράμας (ο λόγος για τους Ιωσηφίδη, Κιλιμτζίδη, Κωσταντινίδη και Κελετζή).