Οι προβλέψεις Δεληκώστα για τον τίτλο και οι ευχές να κατακτήσει το πρωτάθλημα ο Εθνικός!!!

Η Ορεστιάδα εξασφάλισε μια αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος την παραμονή της στην Volley League και την είσοδο στην οκτάδα και τα πλέι οφ.

Μιλώντας στον Maximum FM ο προπονητής της ομάδας Κώστας Δεληκώστας μίλησε για την ομάδα του, αλλά δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τις πρώην ομάδες του, την Λαμία και τον Εθνικό.

Αφού εξέφρασε την απεριόριστη εκτίμηση στον πρόεδρο της Λαμίας κ. Καρβούνη, που δίνει τίμιο αγώνα και εκτίμησε ότι η Λαμία είναι καλύτερη από τη ΜΕΝΤ και αν κυλήσουν φυσιολογικά τα αποτελέσματα θα παραμείνει, σε σχέση με την τετράδα απάντησε:

“Εγώ θέλω να περάσει στην τετράδα ο Εθνικός. Πολλούς από τους παίκτες τους έχω προπονήσει, είμαι πολύ φίλος με τον Σάκη Μουστακίδη και αλίμονο αν ο Βόρειος Έβρος δεν υποστηρίζει το Νότιο Έβρο. Μακάρι να πάρει το πρωτάθλημα ο Εθνικός, αν και η τελευταία αγωνιστική δεν θα κρίνει τον πρωταθλητή αλλά την τετράδα”.

Σε σχέση με τους δύο βασικούς μνηστήρες, σχολίασε: “Έχουμε παίξει πρόσφατα και με τον ΠΑΟΚ και με τον Ολυμπιακό, μάλιστα με τον Ολυμπιακό δύο φορές. Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ είναι ένα σκαλί πιο πάνω. Ωστόσο έχει ένα πρόβλημα με την κλήση του Κουβανού στα τελικά του World League που γίνεται 15 Μαΐου και μπορεί να τον χάσει στους τελικούς. Και ένα άλλο ερωτηματικό με τον Κόιστρα, που δυναμώνει πολύ τον Ολυμπιακό από την θέση του διαγωνίου και θεωρώ ότι δένει πολύ με τον συγκεκριμένο παίκτη”.