Ιδρύθηκε ομάδα… κρίκετ στην Θράκη και διοργανώνει και το πρώτο της σεμινάριο!!!

Λίγοι ίσως γνωρίζετε ότι εδώ και μερικούς μήνες υπάρχει στην Θράκη και αθλητικός σύλλογος που καλλιεργεί το άθλημα του… κρίκετ.

Και όμως! Ένα από τα πιο δημοφιλή σπορ στον κόσμο, μέσα στην πρώτη δεκάδα σύμφωνα με έρευνες, αλλά παντελώς άγνωστο στην Ελλάδα, αποκτά εκπροσώπηση και στην Θράκη.

Στα τέλη του περασμένου Οκτωβρίου κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο Αλεξανδρούπολης το καταστατικό του Αθλητικού Ομίλου Θράκης,  ενός νέου σωματείου με έδρα την πρωτεύουσα του Έβρου.

Ανάμεσα στα αθλήματα που δηλώνει ότι καλλιεργεί είναι και το κρίκετ!!! Μάλιστα στο πλαίσιο διάδοσης του αθλήματος, την Δευτέρα 27 Απριλίου θα διοργανωθεί σεμινάριο από την Ελληνική Ομοσπονδία Κρίκετ και το τμήμα κρίκετ του ΑΟ Θράκης.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε καθηγητές φυσικής αγωγής και θα φιλοξενηθεί στο κλειστό γυμναστήριο Αλεξανδρούπολης την Δευτέρα 27 Απριλίου από τις 9.00 το πρωί ως τις 13:00 το μεσημέρι. Μετά το πέρας του σεμιναρίου, η Ομοσπονδία θα δώσει και διπλώματα συμμετοχής.

Δείτε το βίντεο που ετοίμασε ο Αθλητικός Όμιλος Θράκης, η μοναδική ομάδα Κρίκετ στο γεωγραφικό μας διαμέρισμα. Καλορίζικη και καλοτάξιδη…