Δίλημμα στους φίλους του Εθνικού! Ίδια μέρα και ώρα οι εντός έδρας αγώνες σε βόλεϊ και ποδόσφαιρο

Σαν πρωταπριλιάτικο αστείο έμοιαζε φάνηκε στην διοίκηση του Εθνικού η απόφαση της ΕΠΟ να διεξαχθούν όλοι οι αγώνες του Α’ Ομίλου του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής το Σάββατο, αντί της Κυριακής.

Ωστόσο ψέμα δεν ήταν. Άλλωστε, ουσιαστικά η απόφαση αυτή είχε παρθεί από την Τρίτη και είχε αναγραφεί πρωτοσέλιδα στις αθλητικές εφημερίδες, έτερον εκάτερον αν το επίσημο χαρτί έφυγε για τις ομάδες την Τετάρτη.

Σύμφωνα λοιπον με την ανακοίνωση που εστάλη από την ΕΠΟ, όλοι οι αγώνες της 25ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ Εθνικής θα διεξαχθούν το Σάββατο 4 Απριλίου 2015 στις 16:00. Ο Εθνικός ως γνωστόν θα αντιμετωπίσει την αναγέννηση Γιαννιτσών στο Φώτης Κοσμάς.

Το δίλημμα για τους φίλους του Εθνικού είναι μεγάλο, αφού μια ωρα μετά, στις πέντε το απόγευμα, ξεκινά στο γειτονικό Μιχάλης Παρασκευόπουλος το παιχνίδι ανάμεσα στον Εθνικό και τoν Φοίνικα Σύρου  για την τελευταία αγωνιστική της Volley League, που θα κρίνει την τετράδα.
Δύο κρίσιμα παιχνίδια για τον Εθνικό για δυο διαφορετικά και δημοφιλή αθλήματα σε δυο γειτονικά γήπεδα, αλλά την ίδια μέρα και ώρα. Ό,τι χειρότερο και για τις δυο ομάδες αναφορικά με την προσέλευση του κόσμου, που δεν μπορεί να γίνει δυο κομμάτια.

Η αλλαγή προκάλεσε ακόμα μεγαλύτερη στεναχώρια στους ανθρώπους του ποδοσφαίρου του Εθνικού, καθώς είχαν γίνει προσπάθειες σε συνεννόηση με την ΕΠΣ Έβρου ώστε να αλλάξει η ημέρα διεξαγωγής των τοπικών πρωταθλημάτων από Κυριακή σε Σάββατο για τη μεγαλύτερη προσέλευση των φιλάθλων.

Με την λήξη των πρωταθλημάτων οι αγώνες της πρεμιέρας των πλέι οφ και των πλέι άουτ της ΕΠΣ Έβρου μπαράζ ορίσθηκαν για το προσεχές Σάββατο (αντί για Κυριακή) και η απόφαση τη ΕΠΟ να πάει Σάββατο και η Γ’ Εθνική ακυρώνει τελικά την προσπάθεια αυτή.

Στα αγωνιστικά οι παίκτες μας προπονούνται υπό τις οδηγίες του Βασίλη Τραϊανόπουλου και ετοιμάζονται για το πολύ σημαντικό ματς του Σαββάτου που θα κρίνει κατά πολύ αν θα επιτευχθεί ο φετινός στόχος.