Με τρεις συμμετοχές το Δημοκρίτειο Κομοτηνής στο Πανελλήνιο Πάλης Εφήβων

Με τρεις παλαιστές θα συμμετάσχει ο ΑΣ Δημοκρίτειο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης Εφήβων το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Συγκεκριμένα, θα λάβει μέρος ο Ιμπίς Νιαζή στα 96 κιλά, αλλά και δύο παίδες που ως πρωταθλητές πέρυσι πήραν το δικαίωμα να συμμετάσχουν στους εφήβους, ο Νάρεκ Γκρηγκοριάν στα 50 κιλά και ο Γιάννης Βίνικ στα 54 κιλά.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννη Βίνικ πέρυσι είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες. Επίσης, ο Ιμπίς Νιαζή είναι μόλις 19 ετών και φέτος συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντρών, στο οποίο βγήκε έβδομος.

«Ήταν καλή σαν εμπειρία παρόλο που δεν τα πήγε πολύ καλά. Είναι ο πρώτος αθλητής του Συλλόγου που φτάνει στο επίπεδο των αντρών. Η προσπάθεια που ξεκίνησε ο Σύλλογος εδώ και μερικά χρόνια φέρνει καρπούς πλέον στο ανώτατο επίπεδο», τόνισε ο προπονητής του συλλόφου Θεόδωρος Καρυπίδης.

Σε σχέση με τους προσεχείς αγώνες, τόνισε: «Έχουμε ελπίδες σε αυτή την κατηγορία, αλλά δεν έχουμε μεγάλη συμμετοχή. Αν είχαμε περισσότερα παιδιά θα πηγαίναμε ακόμη καλύτερα. Πιστεύω, όμως, ότι θα πάμε καλά. Η παλαίστρα θα δείξει. Ο ανταγωνισμός είναι δύσκολος γιατί είναι πανελλήνιο πρωτάθλημα και συμμετέχουν πολύ καλοί σύλλογοι».

Οι αγώνες αυτοί έρχονται μια εβδομάδα μετά τους προκριματικούς παμπαίδων στα Κουφάλια και δυο εβδομάδες μετά το Πανελλήνιο Παίδων στον Μαραθώνα, όπου υπό το βλέμμα του Ηλία Ψινάκη ο ΑΣ Δημοκρίτειο Κομοτηνής αναδείχθηκε τρίτη δύναμη πανελληνίως με τρία χρυσά μετάλλια.